В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ: Меси се завръща в Барселона

Световен футбол

В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ: Меси се завръща в Барселона

5426
на 10.11.2021
В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ: Меси се завръща в Барселона
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси може да направи изненадващо завръщане в каталунския гранд Барселона през 2023 година.

препоръчано

Меси напусна "Камп Ноу" през август това лято, след като клубът не успя да покрие финансовите му изисквания и беше в тежък финансов период, покрай норматива за заплати с футболистите им. Меси прекара 17 сезона в Барса, за който реализира 672 гола в 778 мача във всички надпревари.

Испанският "Mарка" пише изненадващо, че Меси може да направи завръщане в Каталуния преди да сложи край на кариерата си. Медията стига дотам, че вече ръководството на "лос кулес" дори работи задкулисно за тази сделка преди края на кариерата му.

свързани новини

Меси подписа двугодишен договор с ПСЖ с опция за трета и има три гола в осем мача за френския отбор, напомня "Гонг".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО) Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК