В Босилеград гласуват с хартиени бюлетини, избирателите под 300

Избори

В Босилеград гласуват с хартиени бюлетини, избирателите под 300

7006
на 29.09.2022
В Босилеград гласуват с хартиени бюлетини, избирателите под 300
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сънародниците ни в Босилеград  ще гласуват на изборите в неделя с хартиени бюлетини, след като на последния парламентарен вот през ноември миналата година правото си на глас са упражнили почти 270 души, което е под минимума от 300 гласували, за да се достави машина.

препоръчано

Въпросът дали да се достави машина за гласуване и в секцията в Босилеград не е поставян досега, каза директорът на културния център Иван Николов.

"Тук са по-малко от 300", обясни той пред БНР.

На практика в Босилеград няма предизборна кампания, не са гостували кандидат-депутати или хора от листите на партиите и коалициите:

"Подготовката върви нормални, никой не идва да агитира, вяло и замряло е отношението, хората са информирани, че ще има избори", заяви още Николов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК