В Брюксел е убит единият от предполагаемите терористи

ЧАС ПИК

В Брюксел е убит единият от предполагаемите терористи

5669
на 15.03.2016
В Брюксел е убит единият от предполагаемите терористи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В Брюксел бе убит един от предполагаемите терористи, издирвани в хода на днешната белгийско-френска антитерористична операция, съобщиха местни медии.
Преди по-малко от половин час бе съобщено, че силите на реда са обезвредили едно от издирваните лица, без да се уточнява дали е то убито, пленено или се е предало. 
Самата операция се извърша в община Форе в южната част на белгийската столица. Тя е свързана с атентатите в Париж от 13 ноември, когато загинаха 130 души. Издирват се още двама души. Единият от тях се укрива в къща, а другият в незастроено място наблизо.
Полицията потвърди, че в хода на операцията са ранени четирима полицаи. По-рано бе съобщавано за един, после за трима ранени полицаи. Единият от полицаи е ранен в главата и е настанен в болница в тежко състояние. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК