Вход
София
Времето в София 7 o C

В БСП ВРИ И КИПИ: Красимир Янков изригна срещу Нинова - столетницата похарчила 9 милиона за няколко месеца

В БСП ВРИ И КИПИ: Красимир Янков изригна срещу Нинова - столетницата похарчила 9 милиона за няколко месеца

на 17.06.2019
87910
27
В БСП ВРИ И КИПИ: Красимир Янков изригна срещу Нинова - столетницата похарчила 9 милиона за няколко месеца
Автор: ПИК
17.06.2019
27
87910

С моята кандидатура отпадна възможността Корнелия Нинова да си оттегли оставката, защото няма друг кандидат за лидер на партията. Процедурно всички знаят за отказа за подписване на оставката, заявен преди две седмици. Това заяви пред Би Ти Ви Красимир Янков от БСП по повод отказа на Корнелия Нинова да си подаде оставката като лидер на партията. Припомняме, че Янков от т.нар. опозиция в БСП и беше един от сигурните кандидати за нов председател на столетницата.

"Непоследователността - днес обявявам едно, утре друго, не мисля, че води до сериозни разговори в политиката", добави той.

"Вижданията ми за партията се подкрепят от все повече хора в БСП. В БСП трябва да се чува и инакомислещия. Смятам, че сегашното ръководене на партията е лошо", изригна Янков и допълни: "Корнелия Нинова не говори за политики на този Конгрес. Остана усещането, че той нямаше смисъл."

"Притеснително е, че БСП няма пари. Това, че има 300-400 хиляди лева в БСП, а идват избори, е доста притеснително. Както и фактът, че миналата година е имало 8-9 милиона, които са изхарчени за няколко месеца", разкри социалистът.

"След изказването на Нинова нямаше възможност никой да опонира на това, което каза. Призовавам я да бъде достатъчно ясно за какъв бизнес говори, за какъв натиск, кои са тези бизнесмени. Нека да бъде конкретна. Очаквам тя да бъде ясна и конкретна, ако тя се страхува, значи не е мой лидер. Хвърлянето на такава информация без конкретика е несъстоятелно", обяви той.

"Председателят на БСП е с най-високия имунитет. И заявленията за липса на задкулисия трябва да бъдат ясни и точни. За кого говори Нинова? Кои са бизнесмените, които се опитаха да се намесят в най-висшия орган на БСП", попита Красимир Янков.

"Ние сме социалисти. Какво значи опозиция? Няма идейни различия в партията", уточни той.

"Преди 3 години и аз подкрепих Корнелия Нинова да бъде председател на Националния съвет. Очакванията бяха големи. Но Нинова си направи личен избор за екип, а нетърпимостта към различното мнение доведе до един тесен екип на Нинова. С изненада виждам уклони от председателя на БСП от идеологията на партията. Тях харесва Орбан, и Маргарет Тачър, което е в разрез с идеологията на БСП", заключи представителят на БСП.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(27)
1
НА КУРНИ И ДЪЛГИЯ ИНКАСАТОР.
2
9 МИЛИОНА ИЗХАРЧЕНИ ЗА ТЕЗИ ИЗБОРИ, А ЗА СЛЕДВАЩИТЕ? А СРАНЕ НА БУЗЛУДЖА?
3
Днес, в тоpи сайт това 26-тата статия срещу Нинова. Явно, Heдялко иска да и пръдне на пyткaтa. Вчера оригните срещу Нинова бяха 42 на брой.
4
от старите и нови комунисти и с-раха в устата но тя си обича болшевишките г-овна!
5
Или от суроватка или от пикoч на комшията. Прието е да ги наричаме - питеци. Тъй като те са ония които главният Питек успя да опростачи в последните 10 години.
6
Явно ти русофилски п-едал искаш да ти го извадя о-тзад за да пръднеш щото много си се напънал да защитаваш твоята импексова барсала!
7
БСП ДА СПРЕТНАТ ОЩЕ 5-6 ПЛЕНУМА И 2 КОНГРЕСА, 3-4 СЕМИНАРА В СПА ХОТЕЛИ, ДА ПОХАРЧАТ НА БЕНЧО, БАНЕВ И ЦВ.ВАСИЛЕВ ПАРИТЕ И ДА СЕ РАЗПУСКАТ!
8
От Позитано обявиха за събота и неделя купон в СПА центъра на техния съпартиец.Корнелия заделила едно 50 000 за тези които ръкопляскаха и викаха Браво след като тя излезе и каза :Подадох оставка ама друг път.Когато умра ще четете наследството.Сега пачките са под моето крило.
9
Специално ти червено мекотело си направен от спукан презерватив нямало е смисъл да се правят излишни разходи да те заквасват със сурватка от м-иризливия а-нус на майкати щото и така си вониш достатъчно!
10
Щом Шaйката и клакьорите й квичат и грухтят, значи БСП е взела правилното решения!!!
11
макарите да драпа за мястото на КОРНЕЛИЯ , ама няма да го огрее ! Гледах го при Цветанка РИЗОВА, фацата му , поведението му беше такава, сякаш е пил миша отрова. Алчен за власт , която му се изниза като мокра връв. Наумило си комунистчето, той да ни оправя.
12
Корнелия , защото тя е истински партиен лидер избран от стотици хиляди членове на БСП ! А ДИДЯЛКО го харесват само Ива и Звездомира. Другите му плащат, а дали го харесват е съмнително.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Красимирчо е за 3-ти път депЮтат и си мисли,че е роден със златна лъжица в устата като Съсела и Пирински. Тоя Нинва да го напъди без да и мига окото - чисто и просто е леке.
15
Този му пресъхваше устата защото се е облизвал много за стола ама ядец Кой си ти измислен тимажийска подлога хвърлен в Добрич да купува цигански гласове Аре ПОЕМАЙ ОБРАТНО
16
Абе хора,не обръщайте внимание на ББ и гроб.Те ви пускат кьорфишеци и вие веднага им се хващате.Не усещате ли ,че те са вече в агония и се чудят как да запазят последните си дни преди панделата.Тези двама,трима герберски ченгета ги разкарайте.Вкарайте двама,трима от нашите и ги разбийте отвътре.Разделяй и владей...
17
Ма ,побийте го на кол тоя Янков !!! Как така ще говори срещу КУРнела ?! Ми .тоя не е ли на ясно ,че докато КУРнела не унищожи окончателно БСП-то ( досущ ,както унищожи Транс ,Техно и пр. импекси) и докато не остави партийната каса с нЕколко стотин милиона задължения - тя няма да миряса ?! Смешник !
18
ИСКАМ HEДЯЛKO ДА МЕ ШИБA B УШИTE
19
Мижитурка. Защо не се изправи срещу Нинова на конгреса, а мълча ката з...... Сега плюе. Боклук.
20
Като прочетеш тук мръсотии, пошли съждения, простотии , веднага разбираш, че ги е писал социалист - съветска школа ,какво да правиш , рожби са на също толкова прости родители-комунисти. Затова и ги изхвърлихме от живота ни - наесен ще бъдат 4-та партийка.
21
ДОКТОРЕ ИСКАМ ДА ТЕ ШИБАМ ПЕЕРАС ДОЛЕН
22
Много си прав! Веднага ти става ясно, че учителката на всички драскачи, чиито пасквили преливат от порнография и цинизъм, е Катюша!
23
Ето това е Импексовия морал на Импексовата Барсала, в паралелната Импексова държава!!........... Заслепената от жаждата и за власт Импексовата Барсала , би по наглост и безочие Румен Пъпката, злобната и крадлива кучка Йо и СС Момата, взети заедно. Сънуваща власт гнусна Импексова курабия, е Божието наказание за тая мракобесна и крадлива болшевишка партия. След като разчисти, и малкото останали читави комунета, и ги замени с крадливи гнусни импексови БСПдирастчета, Импексовата Барсала която е с по нисък от магистрална труженичка морал, се е насочела в ограбването на червената каса. Така ще остане само с маса от дебили и кретени, и то без пари, така това ще е началото на края на болшевишката шайка, докарала милион национални катастрофи и беди, на родината ни. И това Импексово изчадие, иска държава да ни управлява, НЕ НЕ и пак НЕ, народа ни на това срамно и миризливо влечуго, ВЛАСТ няма да и даде!! ............................................................................................................................................. Затова ще продължавам да питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана Мая Костинбродска и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости и то с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна Импекс за десетки милиона, а не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Това е така, защото съм глупава и наивна ли, или щото не съм близала нечий премиерски сладолед, или сладоледа на руски КГБе агент!!
24
Пик, кръв пикаете че не можаха да я изгонят, нещо ви е страх че само тя победи Борисов на избори, щеше да е добре да изберат някой като Миков или Геров / моята мечта / за лидер на БСП та да се свърши с тези майкопродавци, партия която не може да се отдели от влиянието на Москва и трябва да е в небетието.
25
Комунисти скапани.Сега,ако има лагерите,по времето на гадния комунизъм,ще ви покажа какво съм правил със сопата.Мирчо Спасов,Газдов,Гогов,умряха.Гадове мръсни.
26
Ха, ха, ха, да обясня кротко и ясно на коментиращия под номер 3 ,за да спре да се ядосва:Тъй като платенопоръчковото, наведено сайтче-кенефче ПИК и по-специално един звяр с "нежни, особени"уши бяха поели ангажимент да разкъсат Нинова,но пък се случи обратното и сега трябва да се връщат пари за неизпълнената поръчка,"умничетата-интелектуалчета"се стараят с разни повърни да компенсират сакътлъка и затова ще видим още много подобни въшки и ще има да се смеем на глупавото им безсилие!
27
Ако си спомните, ДРУГАРИ същите кавги и препирни, направо войни имаше и срещу стани-шеф. 7 години не можехте да го изгоните. Сега-абсолютно същото. И всичко това за ПАРИ. Не заблуждавайте крехкият останал ви пенсиорат, всичко е за ПАРИ. Нали КИРЧО! И т.н. Излиза, че за вас чест, достойнство, народ са мръсни думички. Жабата-милионер, а социален партиен член, Кирчо-тоже, Гаргата-и той така. Не ми се говори по-вече. Айде, файром!!!!!!!!!!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22021
архив

Обажда се шефа на Кока - Кола на Путин и го пита:
- Абе, г-н Путин, има ли възможност да си върнете старото знаме на СССР - онова, червеното със сърп и чук на него? И ако може, в долния десен ъгъл, така, много дискретно да поставим един надпис Кока - Кола...?
- Ми... принципно е възможно - отговорил Путин - Само че ще струва скъпичко!
- Колко! - с готовност отговорили от Кока - кола.
- Ами... 15 - 20 милиарда долара някъде.
- Имаш ги!
- Добре, ще помислим и ще ти звънна.
Затваря Путин и веднага звъни на Медведев:
- Абе, Медведев, помниш ли кога ни изтичаше договора с Аквафреш...?

няма нови новини
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
сега
2268
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Тези зодии имат нечовешка интуиция
x