В БТВ, Нова и БНТ случайни не пускат, а Шкварек е добре приет там. Ясно чий проект е!

Акценти

В БТВ, Нова и БНТ случайни не пускат, а Шкварек е добре приет там. Ясно чий проект е!

418175
на 22.06.2024
В БТВ, Нова и БНТ случайни не пускат, а Шкварек е добре приет там. Ясно чий проект е!
Автор:   Стоян Тончев

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

И какъв е този “поход на традиционното семейство”, като главна снимка от събитието в медиите и социалните мрежи са притиснати едни към друг (отзад може и да са прегърнати) двама депутати от ГЕРБ?

Между другото в Нова тв, БТВ и БНТ случайни не пускат. Освен ако нямат за задача да ги осмиват, или да ги използват за остриета срещу опоненти на политическите си шефове. Мен веднъж ме “изтърваха” преди години за коментар в обедна емисия на Нова тв, включване на живо, и казах, че кметът на ГЕРБ в Поморие е на ДПС. И бях дотам.

Но прави впечатление, че Шкварек е много добре приет в трите големи телевизии, така че можем да се досетим чий проект е.

“Шествието на писоарите, перата и дантелите”...изобщо не съм ги гледал, защото там потресът ще е още по-голям.

Навън се пука камък и дърво от жега и не мога да си обясня какво удоволствие изпитват да обикалят улиците и да се показват, все едно някой се интересува как и с кого го правят. Или ги е спрял. Другите го използват нагло за политически цели, даже и деца помъкнали.

Натрапвайте ни умове и постижения, примери за подражание, висок морал, добродетели! А то, като видиш и едните, и другите, тотално да се отчаеш.

Стоян Тончев

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК