В Бургас спипаха сериен крадец

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

В Бургас спипаха сериен крадец

4984
на 15.06.2021
В Бургас спипаха сериен крадец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление на МВР в Бургас е задържан 22-годишен криминално проявен и осъждан мъж от квартал "Горно Езерово" в града, който е извършител няколко кражби, съобщиха от полицията край морето.

препоръчано

Кражбите са на разтегателна маса, компресор за въздух и куфар с инструменти (всичко на обща стойност 150 лв.), осъществена на 31 май т.г. от къща, разположена на ул. "Каваците" в кв. "Горно Езерово"; кражба на два употребявани ел. мотора за пералня, инструменти и два топа подцинкована тел (всичко на обща стойност около 300 лева), осъществена на 31 май т.г. от гаражното помещение към къща, разположена на ул. "Каваците" в кв. "Горно Езерово"; кражба на дрелки, ъглошлайф, електрожен и верижен трион (всичко на обща стойност 600 лв.), осъществена на 09 юни т.г. от пристройка към къща, разположена на ул. "Цветница" в кв. "Горно Езерово".

свързани новини

Списъкът продължава с кражба на електрическа макара и касетка с канарчета, осъществена от къща, разположена на ул. "Еделвайс" в кв. "Горно Езерово"; кражба на две въдици с рибарски принадлежности и електрическа скара, осъществена от къща, разположен на ул. "Юндола" в кв. "Горно Езерово"; кражба на мобилен телефон и множество дрехи, осъществена от къща, разположена на ул. "Перла" в кв. "Горно Езерово".

Задържаният 22-годишен мъж направил пълни самопризнания и върнал част от откраднатите вещи. Работата по случаите продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОМЯНАТА! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО) НА ВНИМАНИЕТО НА "ПРОМЯНАТА"! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 134
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК