В Гърция след Нова година разплащанията в брой само до 500 евро

Балкани

В Гърция след Нова година разплащанията в брой само до 500 евро

12750
на 02.10.2023
В Гърция след Нова година разплащанията в брой само до 500 евро
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Голяма промяна с плащанията в Гърция. Ако пътувате за южната ни съседка, трябва да знаете, че финансовото министерство на съседите активира разширяването на задължителното използване на POS от новата година за редица професионални сектори, като такситата, улични пазари, павилионите и театрите.

препоръчано

Решението е продиктувано от желанието на гражданите да правят покупките си с карти, което затруднява транзакциите за клиенти и фирми, които нямат POS, съобщава "Труд".

Към момента въпросните сектори не са задължени да приемат плащане с карти. От Нова година те ще приемат пари в брой до 500 евро или банкови карти.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК