Вход
София
Времето в София 5 o C

В Добрич събират стари телевизори и перални

В Добрич събират стари телевизори и перални

на 24.10.2020
14568
0
В Добрич събират стари телевизори и перални
Автор: ПИК
24.10.2020
0
14568

Община Добрич инициира акция за безвъзмездно събиране на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване. Тя ще се проведе днес от 10 до 14 часа. 

В София разкриват пункт за стари електрически уреди

В София разкриват пункт за стари електрически уреди

Временен мобилен пункт за изземане на електрическо и...

на 23.05.2018

Пунктът за събиране ще бъде мобилен и старите електро уреди ще се взимат от домовете на гражданите. За целта отпадъците трябва да бъдат изнесени на улицата пред домовете на гражданите до 10 часа. 

Желаещите могат да изнесат следните излезли от употреба електронни и електрически уреди: компютри и периферни устройства, монитори, електрически печки, хладилници, перални, сушилни бойлери, телевизори, принтери, телефони, прахосмукачки, сешоари, миксери, тостери, радиоуредби и други електроуреди.

Инициативата се организира с цел опазване на околната среда и предотвратяване изхвърлянето на този вид масово разпространени отпадъци в контейнерите за твърди битови отпадъци.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22316
архив

На едно новобрачно семейство се родило бебе два килограма. Когато техните познати обърнали внимание, че бебето е малко, майката (невинно)казала:- Ама какво искате? Ние сме женени само от три месеца!

x
ПЪРВО В ПИК: Премиерът Борисов: Приехме Националния план за ваксиниране срещу COVID-19 и сме готови за първите доставки на ваксини (ВИДЕО)
x
Ето как пижамата може да снижи имунитета
x