В Египет за първи път от юли регистрираха над 700 заразени с коронавируса за денонощие

Африка

В Египет за първи път от юли регистрираха над 700 заразени с коронавируса за денонощие

5608
на 22.12.2020
В  Египет за първи път от юли регистрираха над 700 заразени с коронавируса за денонощие
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

718 са официално потвърдените нови случаи на заразяване с коронавирусната инфекция в Египет за последното денонощие. Това съобщи РИА „Новости”, като се позовава на изявление на официалния представител на Министерството на здравеопазването на страната Халед Мугахед.

препоръчано

Уточнява се, че това е най-висок такъв показател за страната от 17 юли.

„Регистрирани са 718 нови положителни резултати на инфектирани с коронавируса, като за денонощието болестта е погубила 32-ма души”, съобщава Мугахед.

Допълва се, че от 2 август насам в Египет броят на починалите на ден от усложнения, предизвикани от коронавируса не е превишавал 30 души.

 

Превод и редакция: ПИК

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК