В Израел намериха останките на руски свещеник, изчезнал преди четири години

СВЕТЪТ ДНЕС

В Израел намериха останките на руски свещеник, изчезнал преди четири години

7096
на 08.06.2017
В Израел намериха останките на руски свещеник, изчезнал преди четири години
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията на Израел съобщи, че са намерени в края на април в района Хизма останките на изчезнал преди четири години руски свещеник. Това са потвърдили резултатите от съдебно-медицинската експертиза от ДНК на починалия. Полицията не изключва версията за насилствена смърт, съобщава РИА Новости.

препоръчано

Отец Василий Варламов от Нижни Новгород изчезнал през август 2013 г., когато бил със семейството си в Израел. За последен път роднините му го видели, преди да тръгне на разходка из Йерусалим.

Превод: ПИК 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК