В ИМЕТО НА КРАСОТАТА: Лили Иванова брои по хилядарка за ботокс

ГАЛЕРИЯ ШОУ

В ИМЕТО НА КРАСОТАТА: Лили Иванова брои по хилядарка за ботокс

36018
на 02.06.2019
В ИМЕТО НА КРАСОТАТА: Лили Иванова брои по хилядарка за ботокс
Автор:   ПИК

Хилядарка на едно сядане на кушетката за ботокс дава примата на българската естрада Лили Иванова, пише столичен всекидневник. Легендата от години поддържа младежка визия въпреки напредналата възраст, но последната й публична изява - по време на изборите за европейски парламент буквално събраха очите на феновете й.

препоръчано

Лили се снима пред тъмната стаичка с цялата изборна секция в столичния район "Оборище" и смая дамите от избирателната комисия с перфектно опънато лице. "Изглежда на не повече от 40 години! Тя е най-великата, вижте какво чисто и гладко лице", шушукаха развълнувано членките на секцията. Тайната на Лили е освен драконовски режим за изваяна фигура, и помощта на една от най-добрите дерматоложки в София, която обаче е и една от най-скъпо платените заради перфектната си работа.

Лили ревностно пази в тайна "добрата фея" на младото си лице, но според запознати, ботоксът при дерматолога излиза около 1000 лв. само за половината лице. С тази сума не само Лили, но и фолкдиви като Алисия и Емануела се разделят в името на красотата, за да оправят бръчките по челото, около очите и между веждите. Сумата скача драстично, ако звездите решат да поставят филър за уголемяване на устните или попълване на скули и брадичка.

Тъй като от години Лили Иванова разчита и на помощта на естетичната медицина, лицето й добре приема ботокса и примата не страда от "восъчна визия", а мимиките й на сцената са като на младо момиче. Примата избрала умишлено дерматоложката си и заради факта, че майсторката на иглата пипвала лицето така, че никой не може да определи дали е прилагана интервенция и да обвини Лили, че се опитва да измами времето.

Сподели:
Бомба x
ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19 ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 205
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това