В Иран са оздравели пациенти на 100 и 106 години с коронавирус

Азия

В Иран са оздравели пациенти на 100 и 106 години с коронавирус

5059
на 06.04.2020
В Иран са оздравели пациенти на 100 и 106 години с коронавирус
Автор:   ПИК

Двама пациенти на възраст 100 и 106 години бяха изписани от болницата след хоспитализация във връзка с заболяване, причинено от коронавируса в Иран, съобщи агенция IRNA, цитирана от TACC и „Фокус”.

препоръчано

Отбелязва се, че и двата случая са от болници в град Кум, разположен в централния район на страната.

Агенцията съобщава още, че във вторник в североизточната част на Иран в град Машхад пациент на възраст 98 години е бил излекуван от заболяване, причинено от коронавируса.

Министерството на здравеопазването на Иран информира на 19 февруари за първата инфекция в страната. Болни бяха открити в град Кум.

По последни данни броят на заразените до момента в Ислямската република е 58 226, регистрирани са поне 3 603 смъртни случая от инфекцията.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това