В Китай са поставени над 1.14 млрд. ваксини срещу коронавирус

Азия

В Китай са поставени над 1.14 млрд. ваксини срещу коронавирус

4430
на 28.06.2021
В Китай са поставени над 1.14 млрд. ваксини срещу коронавирус
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По данни на Националната комисия по здравеопазване, до петък в Китай са били поставени около 1.14 млрд. дози ваксини срещу коронавируса, съобщават световните агенции, цитирани от „Булнюз”

препоръчано

В същото време в страната е пресечено вътрешното предаване на вируса, като в континенталната част се съобщава за 14 внесени случая, от които 5 са регистрирани в провинция Юннан, 4 - във Фудзиен и по един в Пекин, Тиендзин, Шанхай, Гуандун и Съчуан.

По време на съботния брифинг на Националната комисия по здравеопазване не бе съобщено за нови случаи на съмнения за заразяване с COVID-19, както и за починали.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК