В Кюстендил санкционират за нарушения при управление на тротинетки

Региони

В Кюстендил санкционират за нарушения при управление на тротинетки

9708
преди 5 часа
В Кюстендил санкционират за нарушения при управление на тротинетки
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От 30 септември Районното управление в Кюстендил и Сектор „Пътна полиция“ съвместно с Община Кюстендил извършват специализирана полицейска операция за установяване на нарушения извършени от водачи на индивидуални електрически пътни превозни средства, съобщи началникът на "Охранителна полиция" комисар Васил Паргов пред журналисти. До момента само от служители на ОД МВР Кюстендил са установени 76 нарушения, за които са съставени 50 акта.

препоръчано

Комисар Паргов добави, че от днес до краят на седмицата тече специализирана полицейска акция ROADPOL, която цели да респектира водачите на моторни превозни средства (МПС) да не отвличат вниманието си по време на шофиране. 

За периода от 30 септември до 6 октомври на територията, обслужвана от Областната дирекция на МВР в Кюстендил са възникнали четири пътнотранспортни нарушения. Установени са трима водачи да управляват МПС след употреба на алкохол, като в два от случаите техническото средство е отчело над 1,2 промила концентрация на алкохол. На територията на Районно управление (РУ) Рила е установен водач, който управлява под въздействие на наркотични вещества или техните аналози.

Общият брой на установените нарушения са 591, като 444 са свързани с ограничения на скоростта.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК