В неделя можете да направите последно ски спускане за сезона на „Мальовица“

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

В неделя можете да направите последно ски спускане за сезона на „Мальовица“

2172
на 16.04.2021
В неделя можете да направите последно ски спускане за сезона на „Мальовица“
Автор:   ПИК

„Всяко хубаво нещо си има край! В неделя  18 април ще сложим край на един невероятно вълнуващ ски сезон!“ каза Янко Аврамов от „Мальовица“. 

препоръчано

            От началото на зимата новите наематели на ски съоръженията в „Мальовица“ призоваваха чрез медиите българите да практикуват зимни спортове на открито. Според тях спортните дейности на чист въздух са най-добрият начин както да сме физически активни, така и да се предпазим от коронавируса.  От „Мальовица“ разчитаха да привлекат любителите на планината не само с красотата на Рила планина, а и с изключително конкурентни цени, както на ски услугите, така и за хотелско настаняване в наскоро обновения хотел „Мальовица, който се сгушил сред борове на метри от ски пистите. 

            „Не пропускайте последните шансове за невероятно зимно приключение на промоционални цени на целодневните лифт карти!“ каза Аврамов. 

            Янко Аврамов оцени ски сезон 2020/2021 като „успешен“, независимо от наложените противоепидемични мерки, които имаха влияние върху всички сектори, а несъмнено един от най-засегнатите е туристическият. 

            „От името на целия екип на „Мальовица“ благодарим на всички посетители и любители на зимните спортове за гласуваното доверие! Благодарение на Вас ски сезонът беше наистина специален! Ще Ви очакваме горе с много изненади и през лятото!“ апелира Янко Аврамов.

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това