В Община Борино събраха над 40 хил. лв. за пострадалите от земетресенията в Турция

Региони

В Община Борино събраха над 40 хил. лв. за пострадалите от земетресенията в Турция

5445
на 19.03.2023
В Община Борино събраха над 40 хил. лв. за пострадалите от земетресенията в Турция
Автор:   ПИК

Жителите на родопската Община Борино събраха над 40 хил. лв. дарения в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция.

препоръчано

32 095 лв. са събраните средства и вече изпратени по сметка за помощ на пострадалите от земетресенията в Турция, съобщи кметът на община Борино Мустафа Караахмед.

"Активно се включиха всички граждани, всички кметове, кметски наместници, общински съветници, всичките пет населени места в общината – Чала, Кожари, Буйново, Ягодина, Борино.

Отделно джамийското настоятелство събираше пари, мисля, че към десетина хиляди там са събрали. Тези 32 хиляди бяха събрани под инициативата на общинското ръководство, като преди това ние събрахме някъде към 4-5 микробуса, пакетирани, одеяла, палатки, детски храни, които закарахме в Хасково на разпределителния център.

Искам да благодаря на всички жители на Община Борино, които се притекоха на помощ на пострадалите от земетресението в Република Турция", каза кметът Мустафа Караахмед, цитиран от БНР.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс
ПИК TV x
ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: Какво правят Киро и Лена на парапета?, Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО) ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: "Какво правят Киро и Лена на парапета?", "Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?"...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК