В ОЧАКВАНЕ: 12 съдебни заседатели решават делото срещу Тръмп

Америка

В ОЧАКВАНЕ: 12 съдебни заседатели решават делото срещу Тръмп

12959
на 30.05.2024
В ОЧАКВАНЕ: 12 съдебни заседатели решават делото срещу Тръмп
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Този процес можеше да е свършил отдавна - това каза Доналд Тръмп на излизане от съдебната зала след първия ден, в който заседваха съдебните заседатели по делото срещу него.

препоръчано

Бившият америкaнски президент е обвинен, че през 2016 година - по време на първата му кампания за Белия дом, е платил на порнозвездата Сторми Даниелс, за да си мълчи за техни интимни отношения.

Тръмп отрича всички 34 обвинения и твърди, че делото е политически мотивирано, припомня БНТ.

"Крайно несправедливо е, че водя кампания. Седя цял ден в тази стая от сутрин до вечер заради лова на вещици на Байдън. Изглежда, че има много свидетели, които не са призовани. И те не са призовани, защото не им е изгодно. Погледнете списъка - има много големи имена, които можеха да бъдат призовани и да ни решат проблема. Да направят така, че да спечелим. Ако имахме честен съдия, това дело щеше да е приключило много отдавна", коментира Тръмп.

Решението за съдбата на милиардера, който и сега се бори за Белия дом, е в ръцете на 12 съдебни заседатели, които единодушно трябва да се произнесат дали той е виновен или невинен.

4 години затвор или пробация и глоба са наказанията за това, в което е обвинен Доналд Тръмп. Той е първият американски президент с криминални обвинения.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК