В Петрич откриват неотложен детски кабинет

Здраве

В Петрич откриват неотложен детски кабинет

3938
на 05.03.2021
В Петрич откриват неотложен детски кабинет
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Общинското ръководство в Петрич приключи подготовката за разкриване на неотложен детски кабинет във филиала на МБАЛ "Югозападна болница“.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Кабинетът ще се намира в административната част на болничната сграда в Петрич срещу кабинета на управителя. Ще работи през почивните дни – събота и неделя, както и в празнични дни, когато родителите са най-затруднени в търсенето на медицинска грижа за децата.

свързани новини

Работното време на кабинета за неотложна грижа за деца ще бъде от 8 до 20 часа в обявените дни. В него ще се приемат неспешните случаи, а спешните ще продължат да се обслужват от Спешна помощ в Петрич, предава "Фокус".

Неотложният детски кабинет започва да работи от събота, 6 март. Родителите могат да се свързват при неотложност и на тел. 0886 72 39 19. Кабинетът за неотложна детска грижа се разкрива със съдействието на Община Петрич.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК