В Петрич откриват неотложен детски кабинет

Здраве

В Петрич откриват неотложен детски кабинет

2146
на 05.03.2021
В Петрич откриват неотложен детски кабинет
Автор:   ПИК

Общинското ръководство в Петрич приключи подготовката за разкриване на неотложен детски кабинет във филиала на МБАЛ "Югозападна болница“.

препоръчано

Кабинетът ще се намира в административната част на болничната сграда в Петрич срещу кабинета на управителя. Ще работи през почивните дни – събота и неделя, както и в празнични дни, когато родителите са най-затруднени в търсенето на медицинска грижа за децата.

свързани новини

Работното време на кабинета за неотложна грижа за деца ще бъде от 8 до 20 часа в обявените дни. В него ще се приемат неспешните случаи, а спешните ще продължат да се обслужват от Спешна помощ в Петрич, предава "Фокус".

Неотложният детски кабинет започва да работи от събота, 6 март. Родителите могат да се свързват при неотложност и на тел. 0886 72 39 19. Кабинетът за неотложна детска грижа се разкрива със съдействието на Община Петрич.

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Предложеният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов с първи думи преди старта на Народното събрание ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Предложеният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов с първи думи преди старта на Народното събрание
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това