В Пловдив затвориха стена за катерене

Региони

В Пловдив затвориха стена за катерене

18250
на 23.05.2020
В Пловдив затвориха стена за катерене
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

моловете в Пловдив няма да работят всички обекти от съображение за сигурност. Това обяви директорът на РЗИ д-р Ваня Танчева-Манчева.

препоръчано

Търговските комплекси отвориха врати от понеделник след заповед на здравния министър.

"Давам конкретен пример. Категорично няма да разрешим на този етап да работи стената за катерене в единия от моловете, тъй като там се струпват много хора и колкото и да се дизенфекцира опасността от разнасянето на зараза е сериозна", добави д-р Танчева-Манчева пред "Марица".

Сервитьори без маски е най-честото нарушение, което констатират при съвместните проверки в Пловдив служителите на Регионалната здравна инспекция, Областната агенция за безопасност на храните и полицията, обясни още Танчева-Манчева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА: Прекратиха заседанието заради Манол Пейков и Възраждане - екшънът се прехвърли в кулоари (ВИДЕО) СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА: Прекратиха заседанието заради Манол Пейков и "Възраждане" - екшънът се прехвърли в кулоари (ВИДЕО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК