В Пловдив: Мъж реши да подремне, докато чака автобус на спирката

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

В Пловдив: Мъж реши да подремне, докато чака автобус на спирката

5767
на 10.05.2017
В Пловдив: Мъж реши да подремне, докато чака автобус на спирката
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж на видима възраст около 50 години реши да полегне, докато чака автобуса на спирката срещу Централна гара, съобщи „Марица”, като се позова на очевидец на сладката дрямка.

препоръчано

"Той беше що-годе трезвен и контактен, макар и със събути обувки, беше добре облечен и просто си лежеше, облегнат на една от будките за вестници," разказа човекът, който дори е успял да разговаря с господина.

Мъжът успял да даде и обяснение - просто бил много уморен и трябвало да си легне. "И без това всякакви хора си дремват покрай гарата - това е известно на всички. Пък и разписанието на градския транспорт е толкова объркано, че ти става лошо и имаш нужда да починеш," шеговито коментирал мъжът, който веднага след това отново се потопил в сладка дрямка.   

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК