В понеделник презентират проект за отделяне на Лигата от БФС

Футбол

В понеделник презентират проект за отделяне на Лигата от БФС

6367
преди 4 часа
В понеделник презентират проект за отделяне на Лигата от БФС
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 7 октомври (понеделник) в Национална футболна база Бояна, Българският футболен съюз ще направи прeдставяне на проект за отделяне на БПФЛ от БФС, съобщиха от футболната ни централа.

препоръчано

Събитието ще премине под формата на семинар, на който ще присъстват всички изпълнителни директори на отборите от Първа лга.

Проектът е съвместна разработка с Европейските лиги и World Leagues Forum.

След събитието ще има пресконференция в 16:00 часа в Амфитеатралната зала на Национална футболна база Бояна, на която ще бъдат оповестени детайли от форума и провелата се дискусия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК