В ПОЧИВНИЯ МУ ДЕН: Приключение с 6 рогоноски остави без думи Костадин Костадинов (СНИМКИ)

Акценти

В ПОЧИВНИЯ МУ ДЕН: Приключение с 6 рогоноски остави без думи Костадин Костадинов (СНИМКИ)

162404
на 11.08.2024
В ПОЧИВНИЯ МУ ДЕН: Приключение с 6 рогоноски остави без думи Костадин Костадинов (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вълнуващо приключение в компанията на шест рогоноски остава без думи Костадин Костадинов.

препоръчано

След напрегната седмица в парламента председателят на "Възраждане" използва почивната събота, за да изкачи Вихрен. По пътя му към върха стадо диви кози се изпречило на националистическия лидер.

"Всяка година гледам да намеря време да изкача поне един планински връх, а ако са два, още по-добре. Качването и слизането отнеха 6 часа, но не се усетиха, честно казано. То от разговори с хора, снимане и зяпане на диви кози, еделвайси, езера, върхове и прочие дивни гледки не остана време да мислим за времето", сподели Костадинов емоциите си от похода до Вихрен в социалната мрежа.

На връщане пък сбъднал мечта - да види най-старото иглолистно дърво в България, Байкушевата мура, която е на 1300 години.

"Нашите планини са просто неземно красиви. Да ги опиша с няколко думи, ще е обидно. Да ги разкрия в 1000 страници, няма да е достатъчно. Най-добре идете и вижте сами! Благословени сме да живеем в късче от рая. Просто трябва да го осъзнаем и да го пазим като зеницата на окото си!", добави Костадинов.

Планинари обаче коменираха, че е предприел похода си до Вихрен в неподходящо и дори рисково облекло. "Глупости. За 6 часа в планината при ясно време и 30 градуса температура с палатка и скафандър ли да тръгна", отвърна Костадинов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК