В Русе пипнаха пласьор на дрога, скрита в кутийки от шоколадови яйца

Крими

В Русе пипнаха пласьор на дрога, скрита в кутийки от шоколадови яйца

6834
преди 4 часа
В Русе пипнаха пласьор на дрога, скрита в кутийки от шоколадови яйца
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицаи задържаха мъж в Русе, носил в себе си наркотици, скрити в кутийки от шоколадови яйца.

препоръчано

Около 20 часа в четвъртък униформени от Първо РУ са забелязали мъж със съмнително поведение и предприели извършване на проверка.

Изяснено е, че той е 29-годишен русенец, който носи в чантата си забранени от закона вещества. Мъжът е отведен в Първо РУ, където  е предал на органите на реда кутийки от шоколадови яйца, в които имало свитъци от алуминиево фолио с кристалообразно вещество, бучка с неправилна форма от бяло кристалообразно вещество, полиетиленов плик съдържащ също бучки бяло кристалообразно вещество, свитък със зелена тревиста маса със специфичен мирис на марихуана.

свързани новини

В себе си носили и метален гриндер с остатъци от суха зелена тревиста маса. Случаят е документиран и е започнато бързо производство за престъпление по НК.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК