В Русия обявиха над 15 млн. рубли награда за първия свален F-16 в Украйна

Европа

В Русия обявиха над 15 млн. рубли награда за първия свален F-16 в Украйна

32191
на 16.07.2024
В Русия обявиха над 15 млн. рубли награда за първия свален F-16 в Украйна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Военнослужещите, които първи свалят американски изтребители F-15 или F-16, ще получат 15 милиона рубли (малко над 300 хиляди лева), съобщи "РИА Новости", цитирайки директора на компанията "ФОРЕС" Иля Потанин.

препоръчано

На свой ред руското министерство на отбраната потвърждава това съобщение и припомня, че бойците от групата войски "Център" вече са получили парично възнаграждение за унищожаването на натовски танкове на Авдеевско направление.

"Ще има и награди за унищожаване на бойни самолети F-15 и F-16. Наградата за първия свален ще бъде 15 милиона рубли", заяви Потанин, цитиран от "Фокус".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК