В ТЪРСЕНЕ НА УСПЕХА: Левски с хитър ход за ЦСКА

Футбол

В ТЪРСЕНЕ НА УСПЕХА: Левски с хитър ход за ЦСКА

11583
преди 5 часа
В ТЪРСЕНЕ НА УСПЕХА: Левски с хитър ход за ЦСКА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Футболистите на Левски ще се изправят срещу ЦСКА не само за честта на синята фланелка, но и за сериозни премии.

препоръчано

Дербито, което ще се проведе след 8 дни на Националния стадион “Васил Левски“, ще даде възможност на играчите да заличат лошия момент преди паузата в първенството, когато загубиха от Ботев Пловдив с 0:1 на “Колежа“, въпреки че канарчетата бяха останалите с десет души на терена.

Ръководството на сините е обявило на футболистите, че ще бъдат добре финансово стимулирани, ако надделеят на червените, пише “Тема спорт“.

В момента на „Герена“ получават различни премии за победа и цифрово изражение на резултата. Сериозни премии ще има и за изпълняване на поставените цели – титла и купа.

“Не съм недоволен от мотивацията на футболистите. Мисля, че са достатъчно мотивирани. Така че да продължават в същия дух“, заяви преди дни мажоритарният собственик Наско Сираков.

Треньорският щаб на сините вече се е заел с опознаването на червените, като постоянно обяснява и на чужденците, които за първи път ще участват в този сблъсък, какво означава той за феновете. Играчите са заявили, че са пределно мотивирани да докажат, че грешната стъпка срещу Ботев Пловдив е инцидентна и няма да допуснат да се стигне до криза и напрежение в тима.

Двубоят е от голямо значение и за Станислав Генчев, към когото се появиха негативи и заради публикациите му в социалните мрежи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО) ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК