В ход е таен план за тотален ремонт на "Промяната". Киро и Асен стягат бягство в чужбина със защита от съдебно преследване. Нов човек на САЩ ги сменя, а партията тотално обръща курса

АВТОРСКИ НОВИНИ

В ход е таен план за тотален ремонт на "Промяната". Киро и Асен стягат бягство в чужбина със защита от съдебно преследване. Нов човек на САЩ ги сменя, а партията тотално обръща курса

271614
на 23.09.2022
В ход е таен план за тотален ремонт на Промяната. Киро и Асен стягат бягство в чужбина със защита от съдебно преследване. Нов човек на САЩ ги сменя, а партията тотално обръща курса
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В ход е план за тотален ремонт в ръководното ядро на "Продължаваме промяната", научи ПИК.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Напълно компрометиралите се само за няколко месеца във властта Кирил Петков и Асен Василев са пътници, ако партията им не спечели парламентарните избори след броени дни. А предвид социологическите проучвания и срамно ниския интерес към кампанията им из цялата страна, ако това се случи, ще е само и единствено благодарение на машините.

След 2 октомври Кирил Петков и Асен Василев ще бъдат изпъдени от ПП, а най-вероятно новото лице на "Промяната" ще бъде Андрей Гюров. Двамата харвардци ще напуснат България с еднопосочен билет при защита от съдебно преследване в чужбина.

Планът е вече в ход, а Петков и Василев знаели, че дните им в българската политика и в България са преброени. Рокадата била предвидена за след изборите, за да не разбие докрай възможностите на ПП за евентуалното второ място, твърди "Пловдив-онлайн".

Ако партията се класира след ГЕРБ, Петков и Василев си заминават, а ПП поема нов курс от пропутинистка и близка до БСП формация - към евроатлантическа и европейска.

Вашингтон бил наясно с грешката си да подкрепи харвардския тандем, без да провери връзките му с бившата Държавна сигурност у нас. Тайните служби обаче вече разполагали с обширни досиета, съставени от агенти на DEA и ЦРУ.

С най-големи шансове да поеме новия eвроатлантически курс в ПП бил именно възпитаникът на държавния университет "Хари Труман" в Мисури Андрей Гюров, преподавател в Американския университет в Благоевград.

При изгонване на дуото от Харвард, свързано със структури на бившата ДС, се очаквало тотална промяна в курса на ПП, скъсването на връзката й с БСП и сформиране на широко дясно-центристко управление с мандата на ГЕРБ-СДС. Информацията е била потвърдена на колегите от източници от дипломатическите среди.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК