Вход
София
Времето в София 9 o C

Габриел и Майдел начело на листата на ГЕРБ? О, Корнелия направо ще почерпи!

Габриел и Майдел начело на листата на ГЕРБ? О, Корнелия направо ще почерпи!

на 11.03.2019
161998
115
Габриел и Майдел начело на листата на ГЕРБ? О, Корнелия направо ще почерпи!
11.03.2019
115
161998

Да не ми се обиждат приятелите от ГЕРБ, но не съм съгласен дами с фамилии „Габриел“ и „Майдел“ да оглавяват българска листа за евродепутати.

Да си върнат първо българските имена, а после ще мислим. Или поне да сложат едно тире: Мария Неделчева - Габриел, Ева Паунова – Майдел. Иди-дойди. Но само Майдел?

Габриел винаги ми е звучало като Гаргамел. Майдел – като шмайзер.

Не оспорвам приноса на двете напористи девойки в евроинтеграцията, инициативите им, енергията, комсомолската екзалтираност и прочие.

Така или иначе обаче, за повечето българи те си остават символ на „креватния кариеризъм“. И безродничеството. Брюкселски снахички, прокопсали покрай съпрузите и кумовете си. (Да не забравяме, че кум на г-жа Габриел е самият Жозеф Дол). Говорещи български с акцент. Скучни, равни и послушни като самия Евросъюз.

Смятам, че листата на ГЕРБ чисто символно трябва да бъде поведена от авторитетите в партията.

Защо не от Бойко Борисов? От Томислав Дончев? От Йорданка Фандъкова? От Димитър Николов? След изборите те биха могли да се оттеглят и да отстъпят на следващия в листата. Въпросът обаче е в посланието, в примера и морала.

Лиляна Павлова също е достоен, работлив човек, доказал се на всеки пост, който е заемала.

Възможности – много. "Габриел" и "Майдел" начело на листата няма да доведе до електорален ентусиазъм, казвам ви.

Всъщност - Корнелия направо ще почерпи.

Сподели:
Напиши коментар »
(115)
1
Бойко , не се самоубивай с тия изпърдялки
2
НАЙ-ЛОШИЯТ ВАРИАНТ.
3
сакън беее
4
Ако беше поне дебелото Лиле,щяха да я познаят и бабите,а тези 2 джендърки носят само минуси за ГЕРБ,ама кой да мисли?
5
Поне призна,че тия от ГРОБ са му приятели.
6
ТИКВАТА ще яде дървото,както го яде със СТРУГАРКАТА Цуци.:-)
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Когато нямаме кадри!Срамувам се!От мен загубихте няколко гласа,а и много други мислят като мен.Всеки ден се излагате!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Тия нагаждачки , дрънкащи само заучени и удобни на покровителите им фрази , ако не са на народна копаня от глад ще умрат ! А какви безумни пари струват на гърбещия европейски данъкоплатец.....
11
Абе като, че ли беше по-добре, да номинирам Фидоската !!! Пак се Н@СР@Х.
12
Долни гугутки, на които техните джендърски, международни тъпкачи изнудват Бойко и неговата Тиквена команда! Има и друга версия, тип свеж и положителен пиар! нарочно сега пускат кандидатураите на тези миризливи калинки, а после Вождът и Бог-Тиква ще излезе и ще посочи други, за да може глупавите избиратели да си помислят и за пореден път да се заблудят, че Тиквопитека е умен и най-достоен, национален крадец... Пфу, такава жалка, търпелива и мълчалива територия няма по света!
13
В това редакционно антрефиленце прозира дългата /дебелата/ ръка на дИбелото Лиле!
14
Герберугите ще духат таратора
15
Която е мома я пращат европарламента белким се ожени за някой джендър чужденец
16
Браво на авторът. Тези двете да ходят да ги издържат богатите им мъже. Българските листи да са с български жени слугуващи с години по Европата,бършещи чуждите старци за да хранят своите майки и бащи...Бойчето незабавно да отсртрани тези двете, ако иска да спечели...Колко хиляди евро натрупаха тези двете???
17
Еле пък пълничкото Лиле,а защо не мамата Цеца или Теменугата все доказани кадри/кадрички!
18
Млади начетени и красиви жени. Такива евро депутати трябва да преставляват България в Европа. Браво на ГЕРБ.
19
КОЙТО И ДА ВОДИ ЛИСТАТА НА ГЕРБ ЩЕ Е ЕДИН И СЪЩО ! ЦЕЦО ЩЕ ГИ ПОДКАНИ КЪМ УРНИТЕ СЪС СОПИТЕ И ОВЧИЦИТЕ ЕДНА ПО ЕДНА ЩЕ ОТИДАТ И ГЛАСУВАТ ! Е... АКО Е ДЕБЕЛОТО ЛИЛЕ ЩЕ Е МНОГО ЗЛЕ РАБОТАТА ЗАЩОТО ЗА НЕЯ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ КРАДЕ БЕЗ ДА ДЕЛИ С НИКОЙ И ЩЕ СЕ ОБЪРКА РЕЗУЛТАТА
20
Фльорци с чуждоземни имена,наводниха герберската глутница.Цветанов,нима се свършиха натуралните българи,които са достойни за номинации!?Къси дълги вратове,се блъскат на опашката за към Брюксел. Който е натрупал милионите евро като брюкселски депутат,да си седи тук на запарения задник.
21
МНОГО ДОБРИ И ЗАСЛУЖИЛИ КАНДИДАТУРИ СА И ДВЕТЕ.---- ОТ ВРЕМЕ НАВРЕМЕ В ПИК ОТКАЧАТЕ И СТАВАТЕ РЕВНИВИ СЯКАШ СА ВАШИТЕ ЖЕНИ. Я ПО КРОТКО И УВАЖИТЕЛНО.
22
За пръв път един умен ход на Цветанов с този избор.Браво !!!!!!!!!!!!!!!!
23
В Европата. И пак нищо няма да свърши за Родината
24
Тези спрънджи нямат шанс
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Какви млади и красиви жени бе льохман.особено втората като я гледам и тя не знае от кой пол е и ако я питат първо гледа какъв пол пише в личните и документи.относно интелекта,ако критерият ти е брак по сметка,то си много прав.
29
ТЕЗИ ДВЕ КУРАБИЙ ПО ДОКУМЕНТИ СА РОДОМ У ДЖЕНДЪРСКО И ГИ КОВЪТ В ПРЕСЪХНАЛИТЕШУТКИ ДЖЕНДЪРИ
30
Ако тези две калинки са водачи на листата на герб, значи само едно: На борисов му редят листите от вън и той само козирува. Да продължава да се прави на какъвто си иска, а ние ще продължаваме да се правим, че го имаме за голяма работа.
31
Ако тези две калинки са водачи на листата на герб, значи само едно: На борисов му редят листите от вън и той само козирува. Да продължава да се прави на какъвто си иска, а ние ще продължаваме да се правим, че го имаме за голяма работа.
32
АЗ ИМАМ ДРУГО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ,листата на ГЕРБ да се води от КАРАДАЙЪТО И шпионина ДОГАН!!
33
Цецо, да не стане като с президента.
34
Цецо, да не стане като с президента.
35
Родителите на Ева Майдел са много близки приятели със Цветанов, а Евито, така да се каже, се е напикавала в ръцете му! Толкоз, за правото ви на свободен избор, уважаеми гласоподаватели! Апропо, тези двете, имат ли намерение да живеят в България???
36
Друго си е звучната българска фамилия Курумбашев. Нинова сигурно него ще го избере за водач.
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
НЕ ЗАВИЖДАЙТЕ,А СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ И ПОМИСЛЕТЕ КАКВО УМЕЕТЕ И КАК ИЗГЛЕЖДАТЕ. А КОЙ ГИ КОВЕ СИ Е ТЯХНА РАБОТА.
39
отговор на коментар
"Ентелегентен,пиар" трик! Вервайте ми,че това е позиция,на независим журналист! Посочва две фигури,който по презумция са неприемливи и от гербери и от леви,и от националисти! Пренасочване на вниманието,и в последващ момент,ще цъфне. Лилето- партизанска унука( много е работила за гербера) и послушка- фъндък мома,защото отсега са убедени,че няма грам шанс за последващ мандат,на кметските избори през есента! Разчита се,на принципа" Ела зло,че без теб- по зло!
40
Тези номинации са за гей-парада !
41
Тия тя сни ли са
42
Задължително е условието - да са от червена семка ! Да нямат ценностна и християнска система , едно да плямпат според интереса , друго да вършат , да не им пука за Род и Родина !
43
герберската несправедливост, ти си велик наследник на славни традиции вече 80 години в твоето македонско племе
44
Г-н Н., добре е че сте критичен към някои решения на ГЕРБ. Корнелия вероятно ще предложи подобни персони. Я Станишев, я Пирински...
45
Статията е право в десетката ! Явно ББ е решил да послуша Г.Марков и да се отдаде на почивка ! Тия бъльгарки ми напомнят пиесата Криво разбраната цивилизация ...авсолютни сухарки като Цецко Цачев ! Герб ? А мерси ! Предпочитам Патриотите щото няма друг...
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Е вижте бсп какви мин ди ли ще кандидатира крадливата елена катебето
48
БСП - 12%. Гласувайте смело за останалите!
49
Поздравления за автора! Тая партия няма ли си екип, съветници, консултанти или както и да ги наречем, но да виждат нещата как изглеждат отстрани. За президентските избори слоганът им беше като лозунг над гише за комунални услуги. Като не могат да мислят, ще си берат горчивите плодове.
50
чисти българки!!!Браво ГЕЙберасти!!!
51
Майдел, Габриел, Гаргамел... Какво им е българското на тия комплексарки! Амбициозни мастии, омъжили ли се за първия срещнат по-богат европеец. А за пожарникаря европееца е повече от българина.
52
няма ли да се кандиданира за евроДУПЕтат?
53
Че кого да сложат?Тази партия е изцяло съставена от кариеристични властитутки и крадливи боклуци.
54
, че като изкарат и втория мандат като евродепутати ще се завърнат в България евентуално за постоянно.
55
Ще се получи както изборите за президент.Предварително обречени.Прав е автора.
56
Тези к'во и къде ша раб'тят, край някоя магистрала ли?
57
Жени с чужди имена, което говори за методите им. Не умеят да говорят разбираемо и смислено, а равно и безлично. В Европа може да върви, тук - не. Това няма да окаже негативен ефект, но не правни добро впечатление. Ако бяха други избори, щеше да има негативен ефект у самите гербери.
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
Ще е ГОЛЯМО ШОУ при номинирането на червените тапири за евентуални евродепутати.След тези разкрития и зачестили арести на знакови фигури от олигархията, на всички начело с Импексова и дружката и по далавери - другарката Йончева им треперят трътките от страх, че може да са следващите поели към сливенския затвор.Със зъби и нокти ще се бият за челни места в червената листата за евроизборите осигуряваща им някакъв шанс за временна индулгенция и замитане на следите.
60
...ниско ниво/ почти Тролско/ да се съди за хората по техните фамилии, а не по свършена работа! Едната се пребори за премахване на таксите при транзакциите, а другата, да махнат роуминга със съседите! Може би е по-добре добре да се казваш...Пирински, Курумбашев, или мистър 15/15, само че , може ли някой да ми припомни каква я свършиха тези в Европарламента, че аз не се сещам!
61
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
62
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
63
Ще гласувам за Габпиела, а НЕ ЗА ЙОНЧЕНА!
64
Поредните отвратителни некадърни герберски пачи.Само им погледнете антропологически нескопосаните зурли и ви става ясно колко им е грамажа.Трябва да си малоумен за да харесваш интелектуално нищожния,неукия,продажен и крадлив простак и примат Б.Б.Жалкото е,че такива човекоподобни изчадия са мнозинство у нас,за което отлично се "погрижи" образователната ни система,те го избират и така го натрисат на останалия в малцинство истински български народ.Всички,които не могат да си изкарат честно и с кадърност хляба,се записаха в мутренската ГЕРБ за пари и власт,докарани с нахалство,тъпотия и нагаждачество. Измекярска сган като водача си.Отврат!
65
Това са страхотни глупости. И двете дами са страхотни. :.Млади и интелигентни.Какво значение има за кого са женени. те са си българки. Много Ви моля стига простотии. Няма нужда така да правим,че БСП насила да спечелят изборите. Между другото дъщерями също е женена за чужденец. По българка от нея няма. И децата знаят български и говорят .За баба Марта си занесе куп мартеници да ги раздава на приятели и в детската градина.в Германия.Не се делете толкова евтино хора, комунистите само това и чакат ,някакси отново да се намърдат като победители.
66
С госпожици Габриел и Майдел, загубата на Герб е в кърпа вързана, нека тези дами да не се напъват толкова , а да са на втори план . Томислав Дончев, заслужава да е водач,
67
Ами Оли, гледай си Крушовишката Биволица, Изцъкленото Ленче ,или изпълнената със "сексапил" Деница Златева, щом не ти харесват тези ! Може и и да напишеш " похвално"слово за Баджо...! Да се казваш Таско сигурно е по-... достолепно!
68
Тези пръдли не стават !
69
Не са ти приятели, а работодатели и не им се бъркай в работите.
70
От нескопосания правопис ти личи, че си от Граби Европа, Руши България!
71
Кофти избор. Накрая ще стане като на избора за президент-ще загубят. Грешен ход....
72
какъв Българин е Георги Гергов милионер и функционер от БСП с Руски паспорт ? какъв Българин е Сергей Станишев с майка не Българка .? Каква Българка е Елена Йончева ? Искате ли още ?
73
Това са протежета на оня де обарваше баба Данка Фандъкова на Лъвовия мост. Пишат го за шеф на Европейската народна партия. Наш Бойко ще козирува и нищо повече, ако иска още да управлява България. Не напразно кауна ги обяви за "най-умните глави" на партията, но пропусна да каже само на...рентген. Впрочем всички кандидати за евродепутати са все от този бичим, завършили висша школа по логорея. Дрънкат като на ръждясала тенекия.
74
Защо не кажем тогава, че най-креватния карериаризъм е при Лиляна Павлова.
75
Имат ли МЯСТО в ЕП,хора,които се СРАМУВАТ от БЪЛГАРСКИТЕ си ИМЕНА???? Сега остава и БСП да постави в листите си,ИМЕТО на Сергей Станишев ,и ВСИЧКО си идва на МЯСТО!? НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????
76
Правилно! Хубавички и семплички, точно за евродепутатки! И без това нищо не зависи от тях. Освен това донякъде ще компенсират Сергей Дмитриевич, който по фамилия може и да е българин, но за България пет пари не дава.
77
А защо листата не бъде поведена от самия г-н Съботянков? Той толкова пламенно работи за каузата!!!
78
А защо листата не бъде поведена от самия г-н Съботянков? Той толкова пламенно работи за каузата!!!
79
избори герб никога няма да спечели, ако ,просто изборите вече не са "минали "и, остава да се оповестят!!!
80
някой не си е научил урока "Цецка"...Може и да го научи, но по трудния начин.
81
Дерзайте ДРУГАРИ !!...!И този форум е анонимен !!!.. Да го задръстим с коментари и пасквили срещу ГЕРБ !!! Малко сме, ама ще имитираме калабалък. Нека покажем на какво са ни научили позитанци начело с другаря Кутев в областта на омаскаряването и плюенето !!! Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!
82
mnogo mi stana interesno nai veche sas zadughghaneto na bg lainoto brat na sviniata bulgarska rugha nima policai eksperti da filosovstvat niama politici ekspereti da filosovstvat demek bulgari vsichki bez znachenie sa zameseni v izmamite koito sagi vurshewli a zashto ghiveete bedno ili imate nekvi drebni pridobivki i vi zakluchvat mi pomislete
83
То бива продажност и слугинаж, ама Борисов и Цветанов избиха рибата! Тези две чужденки нямат нищо общо с България и българите за да ги представляват. Добре се продадоха и уредиха с чужди фамилии и е крайно време да не тежат на гърба на българския най.беден и мизерен данъкоплатец в ЕС
84
Тези да не си мислят , че ще гласувам за тях. Някакви измислени жени дето са такива сега благодарение на тези, за които са се оженили и никой не ги знаеше за живи. Няма да гласувам за жената на някакъв, щото глезлата се тръшка , за да прави кариера. Толкова други можещи хора и то българи ще са по-добри кандидатури, но горкити не са женени за чужди влиятелни субекти. Не, няма да гласувам за анонимници, връзкари, нагаждачи и СЛУЖБОГОНЕЩИ КАРИЕРИСТИ. За парашутисти никога вече
85
А не е ли по-добре госпожа Цецка ?
86
Бойко , внимавай !!!!! Така с президентските избори допусна грешка и сега резил !
87
Е прекалявате!И двете дами са доказали своя принос и работеха упорито ,и точно работата си.Какво като имат чужди фамилии,те са се доказали.не знам защо цитират точно Димитър Николов,нищо общо,след като мъжете евродепутати от ГЕРБ също имат достойно място и в частност за българските интереси,като Андрей Новаков,Андрей Ковачев.Лиляна Павлова ще е в листата ,но точно водеща не е желателно, червените скрофи ще почнат атаки за теглото,за глупости и т.н. простотии. Който и да сложат от БСП начело и след него ,абсолютно никой няма никакъв принос в работата на ЕП.При тях ще е един измислен пиар и ще разчитат на атаки срещу правителството,а не за политики на ЕС.
88
Тези дами не са лош вариант.
89
Вярно е, че не стават, но не е вярно, че е заради фамилиите. Дигиталната ни патка уж е учила за учителка по български и английски. Олицетворение е на джебелско ИТ. Няма значение какво си учил винаги ставаш за ИТ особено ако си от правилните джебели. Важно е да имаш патос и да си достатъчно прост, че да си вярваш.
90
Сега Google плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 през първия месец от тази работа. ----->>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
91
Това са две омъжени жени които имат и деца.В каква категория ги слагате нямам думи.Защо не прочетете за работата им повече информация ,а се отдавате на секстиски словоизлеяния.Примерно за еврокомисарката , който си мисли,че ИТ е нещо много просто,изобщо не е наясно с материята.Дали ще са първи или втори ,трябва да е въпрос на принос,но предвид българската действителност е въпрос на манталитет.Ако мислите,че Йончева може да е лице на БСП,то спрямо нея двете са отличнички.
92
Браво!Тези момичета са супер избор!ЛилянаП е комунистичедка внучка и място в листата няма!
93
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
94
Толкова време Габриел лаеше и не можа да обясни какво е цифровизация. Ей така с 2 изречения. Иначе къде ли не ходи по университети и мероприятия в България. Май и на нея не й е ясно! Слабички са им възможностите и дебели връзките. Това е!
95
Главният мюфтия щял да води листата на ГЕРБ за вроизборите.
96
Не разбирате ли , че RhondaHernandes една измамница, която иска да ви ограби паричките.
97
Ама тези двете женици българки ли са ? С чужденци мъже , но с един единствен личен мъж-бог - ББ !
98
Антибългарки,антихристиянки,джендърки,сатанистки.изчадия адови.
99
3-4 смислени коментара, останалото - неандерталци.
100
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
101
Нещата са много прости според мен. Става дума за пари. Тия мадами, дошли от никъде,имат пари да си купят постове, много пари. Зад тях стоят вероятно стотици милиони.Никой не му пука чии интереси защитават, на последно са българските. 1 милион избиратели по 50 лева на калпак са 50 милиона, нищо работа за боко и цецо.. Тия паразити са първосигнални, но могат да сметнат няколко цифри. Сидеров вземаше 200 хиляди за депутат например.
102
На тия две пачи дупето им още смърди на праз,чесън и овча лой но имената.....не български. Никога за тез пачи.
103
Ееей, най-после не разбрахте ли, че всички партии сме едни и същи - с един общ корен - ДС-КГБ и с една обща майка - хранилища _ БКП. УРААААА......
104
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
105
от 2005 година мюфтийството има задължения към държавата , но нито БСП нито ДПС са говорили за това ..дори и при Орешарски не е ставало дума за това ...или служебния кабинет на Радев ..защо ли ..за тези години никой не е поставил въпроса на масата ...ха сега кажете ..?
106
Мария Габриел и Ева Майдел са най-свестните евродепутати от всички български представители в Европарламента. Логично е те да водят листата, защото имат европейско излъчване, каквото на някои други липсва. Лиляна Павлова е добър и работлив партиен кадър, но няма присъствие и не привлича хора - нещо като Цецка Цачева.
107
Герб опрощават парите на мюфтийството, за да си осигурят гласове от мюсулманите. Но трябваше да опростят дълговете и на още 5 вероизповедания. Щяха и от тях да си осигурят по някой глас. Аз съм Будист например, и имам дългове. Лихварите са по петите ми. Опростете ми ги, и ще гласувам за леля от Белгия.. Ми дака де
108
Струа ми съ, чи тоо път Ен-дудялкy съ упуснъ! Не, не у смисал чи па съй нacpaл, ми съ упущи дъ риче, чи унаа пасминъ ут ГEPБ съ му преатели!
109
Един съвет от мен към сегашните евродепутати. Ако искат да участват в евроизборите сами да пожелаят да бъдат поставени на последните места в листата. Ако хората им оценят работата до сега ще ги изберат преференциално. Помислете.
110
отговор на коментар
Тези дето ходят в Европа нямат място в парламента слугините са си слугини за .парламента трябват учени възпитани умни и работливи жениqpq2
111
60. Месеца по 25 хил.евро.Всеки нормален да сметне колко пари взимат и искат пак да взимат.Какво са направили тези евро депутати. Някой сеща ли се какво помогнаха на обикновения българин.С какво се вдигна стандарта ни?Не им вярвайте лъжат ни .И нищо за хората.Само тяхната банкови сметки растя. Един живее с 200 лв на месец.Друг с 50 хиляди.Сами преценете за какво е борбата за Евро депутати.
112
никога няма да гласувам за тези мръхви!!!!!ГЕРБ ще си вкарат таралеж в гащите с тези!!!!
113
Пробутани от Цвъчко бивши асистент секретарки които не могат да се гледат
114
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
115
да добави към името си КРОКОЗЕЛ, а Майдел МИНДИЛ и работата спи!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17245
архив

- Скъпи, нали очите ми са сини като небето?
- Ъхъ…
- И устните ми са алени като рози?
- Ъхъ…
- А тялото ми е като на богиня, родена от морските вълни?!
- Ъхъ…
- Их бе, мечоооо, знайш ли колко те обичам, като ми говориш такива нежни… поетични неща?

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1366
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО закрива предизборната си кампания в Елин Пелин - Джамбазки: Знаем как се пази българският патриотизъм и родолюбие, за нас България е верую (ОБНОВЕНА)
x
ЦЕНЗУРА ИЛИ... Роботи филтрират коментарите в интернет
x