Габровската елха отново свети предпразнично

Региони

Габровската елха отново свети предпразнично

3645
на 22.12.2015
Габровската елха отново свети предпразнично
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Габровската елха пред Дома на културата отново свети предпразнично. Благодарение на дарител, пожелал да остане анонимен, върху дървото – Сребриста ела вече греят 1 км гирлянд с над 1500 лампички и светеща звезда на върха. Новината съобщиха от местната общинска администрация, пише gabrovonews.

препоръчано

Преди монтирането на украсата специалисти от Общинско звено „Озеленяване“ оформиха върха на короната, който пострада по време на ветровата буря през март 2013 г. Тогава ураганният вятър прекърши 7 метра от върха на дървото, поради което до сега то не бе украсявано.

Община Габрово благодари на дарителя за прекрасния акцент, който новата празнична премяна на 20-метровата габровска елха добавя в коледната украса на града.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК