Гаджето на Асдис Ран я глези в леглото (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Гаджето на Асдис Ран я глези в леглото (СНИМКИ)

65427
на 16.08.2024
Гаджето на Асдис Ран я глези в леглото (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Асдис Ран получи романтично събуждане в леглото с кафе и рози от настоящата си половинка Тордур Даниел. Така Ледената кралица започна празнуването в София на своя 45-и рожден ден.

препоръчано

Часове след това изненадите от половинката й продължили. "Той ми подари страхотен нов лаптоп, както и златно колие. Но това не е най-важното. Щастлива съм от това, че бяхме заедно в този ден", сподели Асдис пред "Телеграф".

За празника красавицата събрала част от най-близките си приятели в България.

"Имах някъде около 20 гости, щяха да бъдат и повече, но в момента е сезонът на почивките и голяма част от тях не са в София", разказа още тя.

Нейната най-близка приятелка й направила торта с изненада и шеговит надпис: "Честит рожден ден, Мис Президент Асдис", като намек за това, че бе сред кандидатите за държавен глава на родната й Исландия.

свързани новини

"Избрах да посрещна празника в типично български ресторант, с българско меню", добави блондинката. Евгени Минчев я изненадал със специално нарисувана за нея картина.

Темата на тържеството била решена в бебешко розово. За вечерта Асдис избрала рокля в нежния цвят от лека материя, дело на световноизвестна италианска марка. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК