Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА

ЧАС ПИК

Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА

7850
на 24.03.2015
Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Галин Иванов ще е новият старши треньор на ЦСКА. Новината съобщи изпълнителният директор на "червените" Александър Тодоров.

Иванов ще наследи на поста подалия само преди броени дни оставка Стойчо Младенов. 
Утре бившият защитник  ще бъде представен официално пред медиите.

До този момент Иванов бе треньор в ДЮШ на клуба. Галин Иванов е очаровал ръководството с методите си на работа и успехите, които жъне с малките "армейци" и шефовете са решили да му гласуват доверие. 

Днес младият специалист за първи път ще води заниманието на "армейците". "Червените" се събраха около 9:30 на стадион "Българска армия", откъдето по-късно ще потеглят за базата в Панчарево. Любопитен факт е, че капитанът на тима Валентин Илиев също ще тренира.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК