"Галъп": ГЕРБ/СДС бие на вота, Пеевски отвя Доган

ЧАС ПИК

"Галъп": ГЕРБ/СДС бие на вота, Пеевски отвя Доган

23650
преди 4 часа
Галъп: ГЕРБ/СДС бие на вота, Пеевски отвя Доган
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Според exit poll-а на социологическата агенция Галъп, поръчано и финансирано от NOVA, ГЕРБ-СДС е първа политическа сила. Тя печели 25,1% от гласовете. Втората позиция е за ПП-ДБ с 15,4%. На трето място се нарежда „Възраждане” с резултат е 13,8%, следвана от „БСП – Обединена левица” – 8,1%, „Движение за права и свободи – Ново начало” със 7,7% и „Алианс за права и свободи” - 7,3%. Доверие на ИТН са гласували 6,8% от отишлите до урните. Осмата и деветата позиция са съответно за „Величие” с 4,7% и МЕЧ – 4,1%.

препоръчано

Под бариерата засега остава „Синя България" (1,2%).

С „Не подкрепям никого” са гласували 3,7 на сто от избирателите.

Избирателната активност към 19.00 ч. е 33,5%.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК