Гасиха пожар в близост до гъсто населен район в Разград

ЧАС ПИК

Гасиха пожар в близост до гъсто населен район в Разград

6104
на 10.08.2015
Гасиха пожар в близост до гъсто населен район в Разград
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В днешния зноен ден разградски пожарникари гориха треви и храстовидна растителност, пламнала в непосредствена близост до гъсто населения жилищен район "Орел" в Разград.

препоръчано

Пожарът се разгаря в местността "Грънчарски дол", но екипът пожарникари бързо ограничи действието му, като предотврати опасност от запалване короните на иглолистни дървета, което би улеснило разпространението на пламъците към жилищните сгради.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК