Гаф: Новите електронни табели на „Струма“ не се актуализират

Региони

Гаф: Новите електронни табели на „Струма“ не се актуализират

7783
на 28.07.2019
Гаф: Новите електронни табели на „Струма“ не се актуализират
Автор:   ПИК

В ден, в който температурата е над 35 градуса надпис на магистрала „Струма” предупреждава, че е възможно да паднат мъгли, разказва Нова телевизия.

препоръчано

Електронните табели по магистрала „Струма“ са общо 17. Те трябва в реално време да дават сигнал на шофьорите за катастрофа наблизо или усложнена пътна обстановка. Нито една от табелите обаче не работи в полза на шофьорите.

В ден, в който температурата е над 35 градуса надпис на магистралата предупреждава, че е възможно да паднат мъгли.

„Ще има мъгла на 40 градуса температура, не знам какво трябва да се каже.. Който ги е правил, да си поправи грешката, защото в крайна сметка данъкоплатците като мен и вас плащат. На наш гръб отива тая цялата работа”, не крие възмущението си Николай Тодоров.

Целта на останалите електронни табели явно е да изпитват психиката на водачите.

„Табелите са объркващи, не насочващи за хората, за улеснение на хората”,допълва Тодоров.

„Пътувам почти всеки ден от Благоевград до Петрич. Няма никаква полза от табелите, защото единственото, което пише е „карай внимателно“. Някой не си е свършил работата”, коментира  Весела Стоилова.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ разясниха защо насред лято има шанс да паднат мъгли. Причината – трасето на магистрала „Струма“ преминава до коритото на река Струма. В сутрешните часове там често се образували мъгли.

От АПИ допълниха, че надписите на готовите електронни знаци по аутобана се подменят от служители на пътноподдържащата фирма. Изгражда се контролен център на автомагистралата. Когато той е готов, служители на АПИ ще сменят надписите в помощ на шофьорите.

 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Най-мощният ритуал за привличане на любов Най-мощният ритуал за привличане на любов
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Експериментът Петков-Василев донесе милиарди щети. Нашите избиратели не допускат коалиция с ПП (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Експериментът "Петков-Василев" донесе милиарди щети. Нашите избиратели не допускат коалиция с ПП (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това