ГАФ: "Пайнер" зачеркна Преслава на именния й ден

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГАФ: "Пайнер" зачеркна Преслава на именния й ден

25128
на 17.08.2019
ГАФ: Пайнер зачеркна Преслава на именния й ден
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Сериозен гаф допусна ведомствената телевизия на компания „Пайнер“ „Планета“, пише Hotnews.bg.

препоръчано

Вчера, на 15 август, Преслава празнува своя имен ден, защото официално смени името си от рожденото Петя на Преслава. Информацията за новото й име бе водеща за повечето светски сайтове тези дни, а през целия ден певицата не спря да пуска в Инстаграм мили пожелания от свои фенове по случай празника.

Поздравления Преси получи и от сестра си, която също е певица във фирмата, която се оказа единствената неразбрала, че младата майка има сериозен повод за почерпи. В официалните поздравления към имениците вчера от телевизията честитиха на Мария и още четири певици, но не споменаха и дума за Преслава. Това със сигурност не се е харесало на именитата изпълнителка, която освен на новия си нос, държи и на новото си име.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО) Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК