Вход
София
Времето в София 16 o C

ГЕЙ ДА СИ В БЪЛГАРИЯ ДНЕС. Ивайло Пенчев ти удвоява кинтите, МВР те пази с 1000 полицая. А народеца - цигани го яли...

ГЕЙ ДА СИ В БЪЛГАРИЯ ДНЕС. Ивайло Пенчев ти удвоява кинтите, МВР те пази с 1000 полицая. А народеца - цигани го яли...

на 08.06.2018
98598
54
ГЕЙ ДА СИ В БЪЛГАРИЯ ДНЕС. Ивайло Пенчев ти удвоява кинтите, МВР те пази с 1000 полицая. А народеца - цигани го яли...
08.06.2018
54
98598

Извъди се и официален меценат на гейовете. Ивайло Пенчев от Walltopia.

Сутринта се похвали по телевизията: "Аз съм за каузата им, искам да осиновяват деца, да има еднополови бракове. Това обаче без пари няма как да стане. Затова всяка стотинка, която съберат като дарение или помощ покрай "София прайд", аз ще я удвоявам..."

Беше се пременил в розова фланелка с логото на фирмата му за монтиране на катерачески стени.

Да вземе тогава да продава стоката си само на обратни - педалите и без това са известни катерачи.

Егати наглостта, егати чудото.

Като имаш излишни кинти, байно, дай ги за благотворителност, за нещо полезно. Хиляди измират без лекарства, ровят по кофите, изнемогват, живеят в унижения и лишения. Не ти ли е малко неудобно да се изтъпаниш в студиото и да се фуклявиш: вижте ме колко съм прогресивен, сега си е*ало майката, ще зария геджурите с милиони, щот са много готини, пукайте се, тъпи консерви...

Добре, решил си да даряваш - прави го в тишина. Необходимо ли е да ожесточаваш, да противопоставяш, да разделяш? Това ли е посланието, което отправя "честното предприемачество" към населението - ще меценатстваме, ако обърнете резбата?

Същият този новоизпечен Медичи на лъгъбътъитата преди време ревеше, че в България нямало условия за бизнес, че държавата му пречела, че непрестанно го прецаквали.

Видя се колко му пречат. Така му пречат, че се чуди как да си пропилее парите на вятъра и за ония, дето (му) духат.

Изобщо "онеправданите" педерунгели тая година живи да ги оплачеш. Ивайло Пенчев ще им удвоява приходите, МВР ще ги охранява с 1200 полицаи срещу 150 000 лв. от държавния бюджет, Столична община им монтира безплатно съоръженията.

В същото време в Ботевград имало само 35 полицаи на щат. Това била причината циганите да вандалстват из местните села, а издирваният убиец Пелов да се разхожда необезпокояван.

Това се нарича модерна справедливост по европейски стандарти.

Гей да си в България днес.

Сподели:
Напиши коментар »
(54)
1
Браво!!!!!
2
Наистина страшен селяндур тоя, парадира мазника
3
ОБЪРНАЛ РЕЗБАТА НА ДЪРТИ ГОДИНИ ЧИЛЯКА ВЕЕЕ
4
статията кърти
5
Защо само тук чета за тази гнусна зараза? Останалите медии купени ли са от сбърканяците
6
Тоз пък бил за каузата ами наеми си ги да ти работят като им се кефиш толкова! Мисля че тук изкаването му не е самоиинициатива. Фирмата му изнася предимно за сащ, сигурен съм че козяк имат пръст тук иначе износа му ще спре и фирмата фалира. Това е истината
7
Кой беше този Ивайло Пенчев, а да един където по телевизията казаха веднъж че бил голяма работа... Ми то като ти излезе веднъж име че си пръдльо....
8
След срещата с Рубин, на която бе напомнено на Импексова къде са синчето и капиталите, БСП ще е в пълна подкрепа на съратниците си от гейската общност! Това е и новата стратегия на Антон Кутев- Спина: Пролетарии, разбирай гейове, от всички страни, обединявайте се! Очаква се Тъпото хвърчило да води Прайда, заедно с Деса Траверсата :)
9
Какво толкова? И ние сме хора, като вас!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
А БОЧКО ЩЕ БЪДЕ ЛИ НА ПАРАДА.? ЩОТ НАШ БОЕКО С ЖЕНА НЕ СМЕ ГО ВИДЕЛИ.
12
Този сбърканяк за пореден път ме накара да затвърдя мнението си за него! Преди обясняваше, като всички новоизлюпени "бизнесмени", как българинът бил мързелив и некадърен и как не можел да си намери хора. А иначе експлоатира работниците както си иска и ги държи на смешни заплати! Сега стана ясно защо - спестените пари ги дарява на пендалите! Мисля, че коментарът е излишен!
13
Нормалните българи би следвало да идат утре да прайда и да ги пометат
14
Обмислям да присъствам на гей парада, като джендър-ка! Вече обръщам резбата.
15
че прайда е само при ЛЪВОВЕТЕ,а то бил и при...............Ама този с лилавато , ама ша го ЦУНКАМ бе-много ми аресва...........
16
Какво толкова, човека доплувал до другия бряг и му харесало. Там и останал. Защо да не ги подкрепи, харесало му и се почувствал уважаван. Може и от деЦките години да са го уважавали и днес пламъчето на несподелената любов.
17
Много явно го катерят тоя Пенчев
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
от кьде на кьде толкова охрана а черешите кои ще варди старците по селата не останаха вече
21
Платен палячо който са го пуснали по TV да мъти главите на неориентираните българи!
22
Да, вероятно има по-достойни каузи за които човек да си харчи парите. Но, всеки човек има право да реши сам за себе си каква кауза да подкрепи и това не е наглост. На нас казва ли ни някой за какво да си харчим заплатите?! И още нещо, не подкрепям това движение или течение или както искате го наречете. Въпраки това, да се нарича наглост че, някакъв / който и да е той / е решил да плати за това или онова е простотия. Всеки сам решава какво да подкрепя и за какво да плаща.
23
Защо Патриотите в правителството мълчат за гей парада?Никога повече няма да гласувам за тях!Волен и Каракачанов трябва да си кажат мнението ,а не да мълчат страхливо да не ядосат Б.Б
24
Всички приятели от БСП на митинг ще ставаме розова партия
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
ГЕЙ (ПЕДЕРАС) ДА СИ В БЪЛГАРИЯ ДНЕС Е ВЪПРОС НА ЧЕСТ.....А ЕБЛИВИЯ ТИ ГЪЗ АЗ ЩЕ ПРЪСНА С ХЪС.............
27
...АЗ СЪЩО СЪМ ПЪЛЕН ГЕЙ....
28
Да направим един парад на хората, които получават ниски доходи, ако е с нас, ще ги вдигне и тях.
29
отговор на коментар
ти наистина си хахо - не четеш ли и не слушаш ли какво казват патриотите... или ей тъй, на - и ти да си на черешата...
30
БОЙКОТ на тоя педер и неговата фирма!!! И без гова в заличза катерне само некви замаяни йоги и вегани ходят, нормалните хора качват Мусала, Вихрен и копаят в градината.
31
Днес е празник на БСПеерастите, и всичките ще са на Гей парада, водени от СС Момата, Славуца и Рада дълбоката! Импексовата лъжлива курабия да покани, слугата си Шербета Фарчилов и неговата селска пръчка!!
32
Няма да коментирам изказването на малоумника , а само заглавието, бих казал първо циганин да си в тая "държава" ........
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
И НЕ ЗВИМА МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА ? ? ? И той изглежда е с обратна резба ! ! !
35
Чудех се к,во не му е наред на тоя, а той бил "скрита лимонка"!
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Тoз не се ли се беше "изцепил" с фамозното: -" не познавам хора в България с под 3000 лева заплата"!
38
Истината е, че пари не се дават напразно, много е тъпо да парадираш толкова, като имаш пари си купуваш каквото искаш - мацка или джендър, все тая. Трябва да има основателна причина да развееш над технопарка на плевньо, на сградата, където освен Уолтопия са САП и Софтуер АГ (най-голямата европейска софтуерна фирма) шареното знаме и да пратиш под строй хората от фирмата си на гей парада. Много ми се струва, че като голям приятел на плевньо и заради мърсотията, в която са забъркани, търсят организация, която да ги припознае и да отбива атаките към тях, нещо като хелзинкския комитет за циганите, всъщност плевньо ще ражда чрез банова, така че сигурно ще се разграничи, макар да му прилича. Много ми се иска да повърна, но това няма да помогне. Въпреки всичко не ми е жал за тях, те са се съгласили да бъдат мюрета, бутафорни фигури, покрай които трябва да се завъртят едни милиони (главно от хайтек кражби) и да влезат в нечии джобове. Те са си го избрали - единият беше президент, другият уж има толкова успешен бизнес, че си държи кола за 600 хиляди долара в офиса. Платили са им, ама сега ще трябва да видят какво да направят, ако трябва и джендъри ще спонсорират... щото нормалните хора няма да им се вържат.
39
Браво на Н.Нед.Той е истински мъж.Малко е закръглен като гей,но не е.
40
Друже Пенчев,аз и моите приятели ти се възхищавахме когато говориш как трябва да се "строи" бизнеса при днешните условия у нас.Последните ти "изяви" по отношение низвергнатите от Господ сбъркани двуноги,ти си развали хубавата бележка. От отличен 6,аз ти поставям слаб 2,защото хубавото ми впечетление от теб,просто излезе от целофана.Ако имаш два вола в яхъра си,можеш ли да очакваш някой ден да те дарят с теле!?Струва ми се,че високите атмосферни температури са ти повлияли зле,видно от фирата която даваш.
41
гейове и джендъри на кайма
42
Нека Ивайло си даде децата на гей двойки за отглеждане и като обърнат резбата да му видим физиономията. Ще има интересни катерачни стени от фалоси след време
43
Мощен лек срещу гъбички по ноктите на краката ги премахва завинаги !Ако страдаш от тази досадна болест опитай този мехлем - може да се спасиш от страданията завинаги ! http://bit.ly/2z8r3yF
44
Гощко, те двамата татковци ще размонтират ауспуха на детето и ще го монтират наобратно още първата вечер и то с гащичките в хранопровода. А ако се две майки, ще му изтръпне езикът и ще хване всякаква микробиология. Ако пък са скопци, тогава ще играят ножици и превръзки, за начало а после ще дойдат едни пари за пластичен хирург и адвокати за правата на човека, защото детето е подопечно и да не е искало, пак само е пожелало, по българското законодателство. МХМ.
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
отговор на коментар
Хомосексоалистите не дарят получените пари за лечение на деца?
48
Тоя гологлавия,ако го набарам ще му удвоя боя.Цялата работа е в това,че в САЩ го отрязаха да си продава стените,а сега си мисли че със гейско поведение нещо може да промени.
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Този не знаех че е дупедавец !!!
52
Сбъркани,изродени и тотално увредени. Голяма част от тях,са следствие на безмозъчно подражание и свободия.НЕ ГИ МРАЗЯ. СЪЖАЛЯВАМ ГИ. А ТОВА,ЧЕ УПРАВЛЯВСЩИТЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ,НЕ Е ИЗНЕНАДВАЩО. И ТЕ СА КАТО ТЯХ.
53
Никога не е късно човек да стане за резил !!! Бях му фен , но вече изтрих от архива си това създание !!!
54
Вижте ги булката и младоженецът колко са щастливи само .... направо са на седмото небе щото им се ебе ! А ИНАЧЕ СЪВСЕМ СЕРИОЗНО , ПРОПАДНАХМЕ ТОТАЛНО И ЗНАЙТЕ ЧЕ НАЙ - СИЛНОТО ЛОБИ НА ГЕЙЛЕТАТА Е В ПАРЛАМЕНТА - ТАМ 30 ПРОЦЕНТА СА ИМЕННО ОТ ТЯХ ,ЧАО .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Първата женa астронавт от космосa:
- Хюстън, имaме проблем!
- Хюстън слушa.. кaкъв е проблемa?
- Нищо, все едно!
- Повтaрям...Хюстън слушa..кaжете кaкъв е проблемa?
- Нищо!
- Кaжи де?
- Ти си знaеш!

няма нови новини
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
сега
2379
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК TV! Доц. Георги Рачев с горещи разкрития за летния сезон и времето до края на отпуските
x
САМО В ПИК! Звездната прогноза на топ астроложката Алена! Лъвът да се пази от измама, Девата да не пътува
x