ГЕЙ УБИЙСТВОТО В СТАМБОЛИЙСКИ: Александър, заклал съпруга си, обжалва присъдата

Темида

ГЕЙ УБИЙСТВОТО В СТАМБОЛИЙСКИ: Александър, заклал съпруга си, обжалва присъдата

30114
на 27.02.2024
ГЕЙ УБИЙСТВОТО В СТАМБОЛИЙСКИ: Александър, заклал съпруга си, обжалва присъдата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Представилият се за композитор Александър Радев не е останал доволен от 15-годишната присъда, която му дадоха окръжните магистрати. Той лежи в затвора, заради убийството на съпруга си Андреас Ропел в Стамболийски. Бе осъден  и да плати на родителите на жертвата обезщетение в общ размер 200 000 лв., съобщава "Марица". 

препоръчано

Александър обжалва наказанието си пред Апелативния съд в града под тепетата, като иска замяната му с по-леко. Прокуратурата също е останала недоволна от присъдата, като обжалва и настоява за по-тежка. Протестът на обвинението и на Радев ще се разгледа в четвъртък. 

Кървавата история се разигра на 4 май 2022 г. Двамата семейни партньори живеели под наем в София. През 2020 г. сключили граждански брак в Германия, за което имали издаден европейски сертификат за брак. Между тях възниквали скандали, които понякога прераствали и във физическа саморазправа.

На 3 май мъжете се преместили да живеят в Стамболийски, в наследствена къща на Александър. На следващия ден ходили на пазар, след което се върнали в дома си. Под влияние на употребения алкохол, двамата започнали да се карат, дърпат, удрят и нараняват. Радев спонтанно решил да умъртви любимия си, взел нож и изпълнил намерението си. По-късно сам подал сигнал в полицията. 

Делото в Окръжния съд протече при закрити врати. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 100
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК