Генерал Гном дава уроци по проституция в най-известния тв бардак

НАЙ-ВАЖНОТО

Генерал Гном дава уроци по проституция в най-известния тв бардак

141234
на 02.12.2020
Генерал Гном дава уроци по проституция в най-известния тв бардак
Автор:   Данка Радева

Много ме радва женерал Жуже, ака "Гном".

препоръчано

Много ме кефи, че след всяка негова изява в Божков тв електоралният резултат на джендърите от ДеБъ пада с около процент.

Тази вечер Жуже пак в телевизора. И дрънка точно обратното на онова, което каза преди седмица на същото място.

Шизо, типично за комунистическата прокурорска школа от Възродителния процес. 

Нямало да се коалира с Мая и Слави, това били...спекулации на управляващите?!

Не, бе, Жуже, ти го каза, ама явно твоите са ти набили канчето и сега биеш отбой, разграничаваш се публично от себе си. Щото в последно време капиталната ти задача сякаш е да си самоубиваш партията.

И още: Жужето пита зависим ли е Бойко от проституцията.

Според мен е зависим. Например през първия и втория си мандат ползваше платените услуги на Жуже, Бойкикев и Рада Дълбоката. Единият се нареди като цял шеф на парламентарна комисия, втория - като цял министър на правосъдието с правомощия да проведе реформата, третият - като ключов коалиционен партньор и "морален коректив".

Много ви обичам, г-н Борисов, обичал да повтаря в онези дни Бойкикев.

Жуже, Бойкикев и Радка отдавна практикуват най-древната професия в българското дясно. Всъщност тези типове са горчивото отрицание на понятието "дясно", те са парадокс.

На последните общински избори ги засякохме да атакуват от храстите на прибежки резиденцията на Борисов в Бояна, за да уговарят общо управление с Фандъкова. Накрая се врътнаха и гласуваха за колежката си от Околовръстното Манолова. Сродни душици.

Нека розовите жужета, вещи в занаята, говорят по-често за проституция, а не за политики. В телевизията на всички проститутки, в най-долния бардак. Така нещата си идват на мястото. Експертно стои.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това