Генчев с важно решение за днешния мач на Левски

Футбол

Генчев с важно решение за днешния мач на Левски

8794
преди 4 часа
Генчев с важно решение за днешния мач на Левски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Треньорът на Левски, Станислав Генчев, няма проблеми само в халфовата линия, а трябва да решава такива и в защита. Наставникът на сините има двама бранители, които страдат от травми. Това са Келиан ван дер Каап и Кристиан Макун.

препоръчано

Героят от дербито с ЦСКА е под сериозна въпросителна, след като игра срещу червените с проблем в адуктуроите, а за капак имаше и изморително прибиране след ангажиментите си с националния тим на Венецуела. Той почти сигурно ще попадне в групата за днешното домакинство на Берое, но ще остане на резервната скамейка.

Нидерландецът пък е измъчван от контузия в коляното и ще трябва да се подложи на операция, но за момента състоянието му не е тежко и това му позволява да вземе участие в тренировките и мачовете.

свързани новини

По този начин днес се очаква той да е на терена отдясно на защитата и да си партнира с Кристиан Димитров и Цунами.

В последните дни нормален тренировъчен режим не водеше Карлос Охене. Ганаецът също е с травма в коляното, но отново ще стисне зъби и ще излезе титуляр срещу един от бившите си отбори у нас, напомни "Гол.бг"
 

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК