ГЕНЧО-МАНЕКЕНЧО: Кучето на Владо Карамазов стана звезда и обра куп награди на престижен конкурс

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГЕНЧО-МАНЕКЕНЧО: Кучето на Владо Карамазов стана звезда и обра куп награди на престижен конкурс

27704
на 06.09.2019
ГЕНЧО-МАНЕКЕНЧО: Кучето на Владо Карамазов стана звезда и обра куп награди на престижен конкурс
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Eдин от домашните любимци на актьора Владо Карамазов, ризеншнауцерът Гена, стана звезда на престижен международен кучешки конкурс в Асеновград.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Днес бяхме с Гена на изложба. Стана шампион! Получи много титли - Еxellent, J.CAC, J.BOB, BOB. Като капак, накрая спечели и най-красиво младо куче на изложбата от всички породи - JBIS. На Гената... му предстоят много изложби и може някой ден да стане световна звезда", похвали се актьорът от "Откраднат живот".

Асът на Народния театър "Иван Вазов" държи да подчертае, че питомецът му не е станал победител с „връзки“ заради факта, че стопанинът му е известен. "Много се радвам, че съдята Юрий Гергел беше украинец и не беше чувал за мен. Всичко да е честно!", добави Карамазов.

Той се сдобива с породистия Гена през октомври миналата година от един от най-големите развъдници на ризеншнауцери в света в руския град Нижни Новгород. Когато пристигна в България, кученцето бе на 5 месеца и бързо се сдружи с другия четириног приятел на Владо. Парис, който е подарен на Карамазов от колегата му Юлиан Вергов и продуцента Евтим Милошев, също е шнауцер, с месец по-голям, но "чужденецът" даже започнал да го командва.

Изложбата в Асеновград не е дебютната публична изява на Гена. През януари той направи своя успешен старт на подиума. Първата му изложба се оказва вълнуващо преживяване и за него, и за господаря му. "Взехме титли и отлични оценки. Май ще стане Генчо-манекенчо", написа тогава екранният полицай Филип Чанов от "Дяволското гърло".

Към днешна дата тази прогноза е факт, защото компаньоните на актьора бяха харесани и за рекламни "лица" на марка храна за кучета, пише "Монитор".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК