Ген. Атанасов дуе перки пред ГЕРБ: Саботажите на милиционера Борисов няма да минат, да знае, че съм много корав...

Епицентър

Ген. Атанасов дуе перки пред ГЕРБ: Саботажите на милиционера Борисов няма да минат, да знае, че съм много корав...

149624
преди 4 часа
Ген. Атанасов дуе перки пред ГЕРБ: Саботажите на милиционера Борисов няма да минат, да знае, че съм много корав...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на "Демократи за силна България" ген. Атанас Атанасов призна, че следи предизборните събития на ГЕРБ.

препоръчано

Онзи ден, например, изгледал изявата на бившия премиер пред актива на партията му в Русе.

"Освен обичайните му заклинания, в изказването на Борисов ми направи впечатление нещо важно. Ние предлагаме реалистичен план за излизане от кризата с равноотдалечен кандидат за премиер, защото между двете основни политически сили има тежко недоверие. Затова търсим такъв механизъм. Вчера го слушам Борисов: "Какъв е тоя равноотдалечен или равноприближен...".

Ако това нещо щяло да се случи, ей тези от първия ден (остриетата на ГЕРБ Делян Добрев, Томислав Дончев, Фандъкова, Нанков, Андрей Новаков, Костадин Ангелов - б.р.) щели да започнат да атакуват това правителство и за два месеца да го свалят. Това е важно послание, че пак се готвят за саботажи", ядоса се Атанасов от Велико Търново днес.

"Понеже Борисов е завършил милиционерската школа в Симеоново, това му е начина на мислене - саботажна дейност. Ние искаме съзидание, държавата има нужда от редовна власт. Този, които се готвят за соботажи нека да знаят, че ние сме корави и няма да се огънем", опита се да сплаши Борисов генерал Наско. 

След около час лидерът на ГЕРБ трябва да участва в предизборно събитие в Разград. Предстои да разберем дали ще отвърне на лидера на ДСБ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК