Ген. Стефан Янев: Очаквам политиците да спрат да ни занимават с това куклено шоу

Избори

Ген. Стефан Янев: Очаквам политиците да спрат да ни занимават с това куклено шоу

5329
преди 4 часа
Ген. Стефан Янев: Очаквам политиците да спрат да ни занимават с това куклено шоу

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Очакванията ми за тези поредни избори са най-сетне хората да разберат, че техният глас е важен.

препоръчано

Това каза председателят на партия "Български възход" и водач на листите в 24 МИР - София и 16 МИР - Пловдив Стефан Янев, след като упражни правото си на глас.

"От политиците очаквам да тръгнат в посока на диалога, който води до реални политики и да не ни заминават с куклено шоу - кой какъв е, кой е лош и кой не", каза още той.

Стефан Янев е скептичен да се състави редовно правителство и този път, предвид изказванията и поведението на различни политици.

Той поясни, че всяко действие трябва да се прави от хора, които обичат България и го правят за нея, предаде "Фокус".

На въпрос дали много хора няма да упражняват правото си на вот днес, Янев беше категоричен, че най-вероятно тези очаквания ще се сбъднат.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
Румен Радев пред ПИК TV за най-новата хрумка на ППДБ: Дайте ми мерните единици, с които ще мерим равноотдалечеността на един премиер (НА ЖИВО) Румен Радев пред ПИК TV за най-новата хрумка на ППДБ: Дайте ми мерните единици, с които ще мерим равноотдалечеността на един премиер (НА ЖИВО)
ново
Днес: 100
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК