Георги Гвоздейков: Казвам сбогом на политиката, но не с разочарование

ЧАС ПИК

Георги Гвоздейков: Казвам сбогом на политиката, но не с разочарование

130434
на 26.08.2024
Георги Гвоздейков: Казвам сбогом на политиката, но не с разочарование
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

„За да бъда коректен към всички, а най-вече към себе си, казвам сбогом на политиката, но не с разочарование“.

препоръчано

Това написа в социалните мрежи бившият министър на транспорта Георги Гвоздейков, след като стана ясно, че няма да е част от правителството „Главчев 2“.

Гвойзейков беше министър в кабинета на Николай Денков и в първия служебен кабинет на Димитър Главчев.

„За мен беше чест. Благодаря за доверието. Благодаря за подкрепата и възможностите за постигнатите цели през тази една година и три месеца. Както в спомените за спорта от преди, така и днес пресякох финалната линия, а само времето ще оцени резултатите“, пише Гвоздейков.

„Животът е изпълнен с предизвикателства и със смелост може да ги откриваш всеки ден, следвайки големите цели“, добави още бившият министър на транспорта.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК