Георги Градев за БФС: Бербо е единствената възможност да излезем от блатото, Костадинов е аутсайдер, Порточанов борави с пистолет, а Михайлов е излишен

Футбол

Георги Градев за БФС: Бербо е единствената възможност да излезем от блатото, Костадинов е аутсайдер, Порточанов борави с пистолет, а Михайлов е излишен

4453
на 06.04.2021
Георги Градев за БФС: Бербо е единствената възможност да излезем от блатото, Костадинов е аутсайдер, Порточанов борави с пистолет, а Михайлов е излишен
Автор:   ПИК

Специалистът по спортно право и бивш вратар Георги Градев коментира предстоящата битка за президентския пост в БФС. Въпреки че все още не се е официално кандидатирал, от сегашните спрягани имена, Градев сподели, че единствето Димитър Бербатов става за президент на БФС. 

препоръчано

Ето какво написа Градев във Фейсбук:

"Първите важни избори в България минаха и заминаха. Предстоят футболните избори през м. юни. В тях се очаква да участват: 

1. Емил Костадинов, който 20 г. само взима, но нищо не дава, както би казал Венци Стефанов. Надявам се, че г-н Стефанов няма да издигне Костадинов, защото ще влезе в противоречие със себе си. Освен това Костадинов е неграмотен, както се видя в "Шоуто на Слави" преди време. Има големи дългове (т.е. не е надежден да управлява финанси). Не говори чужди езици. Не се справя с компютър. Абсолютен аутсайдер. 

свързани новини

2. Христо Порточанов, който уж поведе някаква битка с Боби Михайлов, но бързо сви знамената. Още не е обяснил кой или какво го накара да оттегли жалбата срещу БФС. Това показва, че има слаби места и ще бъде лесен за манипулиране. Издигнат е от човек с много съмнителна репутация. 340 клуба го подкрепят, но може да назове поименно само Симитли. Програма има, ама ще я каже само на конгреса (а там е пълно с експерти, които ще направят бърз анализ и ще го подкрепят). Предлага за членове на ИК трима академици, двама журналисти, едно куче без зъби на кето диета и една стара пружина за почивка. Не говори чужди езици, но умее да борави с пистолет и да убеждава хората да се подписват под празен лист хартия. Специалист по бойни изкуства от школата в Костинброд. Не харесва съдиите. Не говори езици (дори българския не му се разбира). Пенсионер. Не съм сигурен, че ще събере повече от 1 глас освен ако не почерпи в региона с Бургас 63. Щеше да е много смешно, че се е кандидатирал, ако не беше тъжно.

3. Христо Христов, когото уважавам, но каза, че се е опитал да корумпира съдия. Това автоматично го вади от вота като ненадежден да поведе промяната. Все пак респект за направеното в Марица. Продължаваме напред, както казва уважаваният от мен Кубрат Пулев. 

4. Борислав Михайлов - от уважение към моя клиент Николай Михайлов и към забележителната кариера на този наистина отличен вратар Боби Михайлов, на когото се възхищавах и гонех топките още от дете, ще се въздържа от коментар. Ще кажа само, че по делата ще ги познаете - от 2005 г. до 2019 г. нямаме нито едно участие на голям форум! Думите тук са излишни, както и Михайлов е излишен на изборите. 

Има още един скрит кандидат, който дебне в засада. На него ще му обърна особено внимание, когато събере смелост да се покаже от храстите като Ушко и Зъбчо от Приказки под шипковия храст. 

Стигнахме до същинския сблъсък: 

ДИМИТЪР БЕРБАТОВ срещу адв. иво ивков. 

Не, нямам грешка в изписването на имената. 

- адв. иво ивков. Няма как да спечели изборите в БФС с диплома от милиционерската школа в Симеоново, в която основните предмети са "История на БКП" и "Държавно право на социалистическите страни". Този "голям левскар" е изпратил нотариална покана до ПФК Левски АД да поиска хонорар от 1 млн. лв. за делото "Валери Божинов" във ФИФА, което аз спечелих за Валери, а Левски автоматично бе оневинен. Аман от милиционери и комунисти, които бащите им ги бутат цял живот. Чудя се кой глупак ще го издигне? 

- Димитър Бербатов стигна до шампионска титла с Манчестър Юнайтед и взе Златна обувка на Висшата лига. Владее английски, немски и руски. Мъж на годината в България през 2009 г. Седемкратен победител в анкетата за най-добър футболист на България (рекордьор). Номинации за световния отбор на ФИФПро през 2007, 2008 и 2010 г. Учреди фондация "Димитър Бербатов", която всестранно подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. През 2017 г. Димитър Бербатов получи своята диплома по "Спортен мениджмънт" в НСА - най-модерната дисциплина в момента. Скромен съпруг и баща на две деца. Единствената възможност да излезем от блатото, в което ни закараха Вуцата, Батето и Боби. 

Гласувайте за Димитър Бербатов. Ако изберете друг, не ме търсете за помощ! Опичайте си акъла и гласувайте по съвест. Дайте шанс на нашите деца да играят истински футбол на модерни бази. Бъдете себе си! Не се страхувайте. България вече се промени. Време е да променим и футбола".

Сподели:
Бомба x
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 202
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това