Вход
София
Времето в София 6 o C

Георги Коритаров за ПИК: Позицията на Радев е повод за национален срам, мракобесническа е

Георги Коритаров за ПИК: Позицията на Радев е повод за национален срам, мракобесническа е

на 05.02.2019
118885
83
Георги Коритаров за ПИК: Позицията на Радев е повод за национален срам, мракобесническа е
Автор: ПИК
05.02.2019
83
118885

Едва ли преди 30 години, когато България пое по пътя на прехода от тоталитарно-административна система към демокрация и плурализъм, някой е очаквал, че ще дойде време, в което български държавен глава да дава повод със своя позиция за изключителен национален срам.

Италия бойкотира Брюксел за Хуан Гуайдо

Италия бойкотира Брюксел за Хуан Гуайдо

Италия е блокирала заявлението на Брюксел, че признава...

на 04.02.2019

Защото позицията на президента Радев за кризата във Венецуела и неговият призив България да не подкрепя европейска позиция и да не признава опозиционния лидер демократ Гуайдо като временен президент не могат да бъдат тълкувани по друг начин, освен като една от най-неевропейските и антидемократични мракобеснически позиции, прозвучавали на подобно ниво от президент на държава членка на Европейския съюз и на НАТО.

Отделно от това, което Румен Радев призовава - България да не подкрепя опозиционния лидер Гуайдо, прави впечатление една невероятна несвързаност и вътрешна противоречивост в позициите.

Преди всичко тезата на Румен Радев, че ненамеса и незаемане на страна ще осигури възможност да бъде съхранен диалогът между управляващи и опозиция във Венецуела, е дълбоко несъстоятелна теза.

Аз не зная кой е казал на Румен Радев, че има диалог, който трябва да бъде съхранен. В момента във Венецуела се бият две цивилизационни вселени - вселената на венецуелския социализъм от типа на кубинската диктатура, и вселената на онези венецуелци, които искат страната им да стане част от световното демократично семейство.

Мадуро и Гуайду не водят диалог, а водят битка.

Тези дни американският държавен секретар Марк Помпео призова всяка държава от демократичната общност да направи час по-скоро своя избор "за" или "против" - "за" демокрация или "за" тирания, "против" насилието и "за" толерантност и гражданска хармония.

19 страни от ЕС признаха Хуан Гуайдо за временен президент на Венецуела

19 страни от ЕС признаха Хуан Гуайдо за временен президент на Венецуела

Венецуелският опозиционен лидер Хуан Гуайдо получи силна...

на 05.02.2019

Много се радвам, че българското правителство днес на извънредно заседание официално взе решение България да подкрепи и да признае Гуайдо като временен президент на Венецуела. Кабинетът на Бойко Борисов извършва това въз основа на конституцията на нашата страна, според която правителството е институцията, която осъществява и ръководи вътрешната и външната политика.

За разлика от правомощията на правителството да осъществява и ръководи вътрешната и външната политика на страната, държавният глава има правомощия да представлява България в международните отношения, което означава - да преставлява онези позиции, които правителството изработва и предлага.

От тази гледна точка съветът на Румен Радев е просто антидемократичен, но той в известна степен създава и усещане за конституционен дисбаланс. Президентът е институцията, която трябва да бъде представляваща за изработената позиция на кабинета, а не да внушава позиции.

Тук е важно да кажа нещо, което трябва да се знае. България имаше своят опит от 1997 г. - тогавашният 4 февруари като развръзка доведе не само до мирно разрешаване на една наистина почти неизбежна в онези условия гражданска война у нас. Но има и нещо много по-сериозно, което трябва да бъде подчертано.

Отиването към избори и съгласието на БСП за провеждането на предсрочни парламентарни избори остави завинаги легитимни и демократини шансове и демократична легитимност на БСП да участва в изборни състезания. Веднъж може да загубят, но след мандат, два три могат да спечелят. Но те признаха изборния цикъл като единствено възможен за властта, както стана през 1997 г. у нас.

От тази гледна точка шансът на Мадуро и на обединената социалистическа партия на Венецуела да съхранят легитимност и шанс да участват в избори е наистина да насрочат избори за президент, защото в противен случай, ако не насрочат и се стигне до някакъв вид въоръжен конфликт, Мадуро ще бъде вкаран в образа на основен причинител на кризата, ще бъде делегитимиран и никога повече няма да има правото и силата да претендира за власт.

Това трябваше да бъде разбирането на българския президент и дори на избралата го партия БСП, защото те са част от този исторически опит, който България има. Но макар и част от тази българска позиция, все по-очевидно става, че те не са я усвоили, защото просто не са се замисляли какво се случи у нас преди 22 години...

Сподели:
свързани новини
И Хърватия призна Гуайдо за временен президент на Венецуела И Хърватия призна Гуайдо за временен президент на Венецуела
Хърватското министерство на външните работи и...
на 05.02.2019
Напиши коментар »
(83)
1
Ти си компрометиран отвсякъде. За никакъв xyи не ставаш. Махни се, отвращаваш публиката. Разбра ли ме бе говедо ?
2
Тв Европа взема долари от американски НПО-та
3
Позицията на ГадеФ е повод за ИМПИЙЧМЪНТ!!!!!
4
Фатмака плаче за Централния затвор!
5
Мръсна глад си алберт
6
Наивни глупаци, гледайте Яков Кедми и ще разберете за какво иде реч.
7
Роден е на 18 юни 1963 г. в Димитровград. През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. Владее български, английски, руски и немски език. Военна кариера: 2005 – 2009 г. – командир на 3-та изтребителна авиобаза – Граф Игнатиево; 2009 – 2014 г. – заместник-командир на Военновъздушните сили; 2014 – 2016 г. – командир на Военновъздушните сили. Считано от 30 юни 2014 г., бригаден генерал Радев е освободен от длъжността „заместник-командир на Военновъздушните сили“, назначен за „командир на Военновъздушните сили“ и удостоен с висше офицерско звание „генерал-майор“ (президентски указ № 94 от 28 април 2014). Летателна информация: Летец-пилот I-ви клас. Летателен стаж на L-29, L-39 и изтребители УТИМиг-15, Миг-17, Миг-21, Миг-29, F-15, F-16, F/A-18 Hornet, Eurofighter Typhoon, SAAB Gripen. Пролетени над 1400 часа. През 2014 г. организира авиационно шоу „Това сме ние!“ и лично изпълнява с Миг-29 фигурите от висшия пилотаж „Камбана“ и „Кобра“. Семейство: Радев се развежда през 2014 г. с първата си съпруга Гинка, от брака с която има две деца – Дарина (2001) и Георги (2003). От 2016 г. има втори брак с Десислава Генчева, от който има доведен син. На 13.11.2016 г. печели президентските избори срещу майката на нацията г-жа Цецка Цачева с резултат 2 063 032 гласа срещу 1 256 480 гласа. --------------- Политическите наблюдатели у нас и в чужбина твърдят, че с този резултат Радев е eбaл майката на цялата компартия „ГЕРБ“, която на парламентарните избори през 2017 година получи подкрепата на 1 147 292 глави двукопитен добитък. Според най топ-анализаторът в България – Heдялко и според по малко топ-анализаторите Скрападжиев и Тоню-Трудовака, които намират терен в този сайт Румен Радев не може да бъде премиер на държавата тъй като: Няма никаква представа как се пълни кофпомпа с вода от гьол, няма мушама, не е правил контрабанда с цигари, не е участвал в наркотрафик, не е застрелял Стефан Деспотов, съпругата му не е взривявана в центъра на София вместо него, не е бил чирак на фатмака от милицията Милчо Бонев, не е наредил убийството на Тодор-Чакъра, не говори на хераковски диалект, не е фалирал и ограбил КТБ, не е крал от асфалт и стиропор.
8
НЕ СЕ СРАМУВА ВЕЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ОТ ВЪЛНАТА НА НЕОДОБРЕНИЕ ОТ НЕГОВОТО СТОЕНЕ НА ТОЗИ ПОСТ И ДА ПОМИСЛИ ДА СЕ ОТКАЖЕ САМ.
9
ДОНОСНИКА АЛБЕРТ, да бъде така добър, и да не говори ОТ ИМЕТО НА НАЦИЯТА....БОКЛУК.
10
БРАВО КОРИТАРОВ !!!
11
ТОЯ ПРЕЦЕДЕНТ --- РАДЕВ , КРЕМЪЛСКИ АГЕНТ , КОЙТО СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ -- ПУТИН , КИТАЙ И СЕВЕРНА КОРЕЯ , КОИТО ЕДИНСТВЕНО ПОДКРЕПИХА --- МАДУРО ! СРАМ ! БЪЛГАРИ , ДА МАХНЕМ ТОЯ ЗЕЛЕН ЧОРАП !
12
Алберт НЕ е АГЕНТ, на ДС, а НАЙ-ОБИКНОВЕН ДОНОСНИК, "КИСНАЛ" колегите си, за да ПЪЛЗИ КАТО ЧЕРВЕЙ ПО ВЪРХОВЕТЕ НА КОМпартията....ИЗМЕТ.
13
С тези Ало Банов, ванов и Танов, не ще да сме тръгнали в другата посока май, коритАров нел тъй?
14
бивш агент на ДС - под псевдонима Алберт. И този стана демократ,боже,боже опази тази родина от такива червей.
15
ТОТАЛИТАРИСТ , РАЗЕДИНИТЕЛ , ЗЛОБАР , РЕТРОГРАДЕН КОМУНИСТ ------ ТОВА Е РАДЕВ ЧЕРВЕНИЯ ПОСЕРКО ПОДКРЕПИЛ , СЪЩИЯ , КАТО НЕГО ТОТАЛИТАРИСТ ---- МАДУРО --- ЛИКА ПРИЛИКА ! НАРОДЪТ НЕ ПРОЩАВА НА ТАКИВА ИЗРОДИ !
16
Първо от член на ДС мнение не взимам. Второ - Радев не е казал ДА НЕ СЕ ПОДКРЕПЯ ОПОЗИЦИОННИЯ ЛИДЕР - А ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАМЕ ОТ НАМЕСА В РАБОТИТЕ НА ТРЕТА СТРАНА СПАЗВАЙКИ МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО. Значи ли , че Италия е Путинова , щот и тя не подкрепа … Айде стига с истерии , ако САЩ искат Виетнамски сценарии ще си го получат.
17
Искам да попитам всички дето го раздавате големи демократи.Не трябвали венецуелския народ сам да избере своя президент а не кой кого подкрепя.Демокрация според вас е който определи САЩ или Русия.Жалки сте привържениците на едните и на другите,най-много мразя слагачите .
18
отговор на коментар
Много жалко за мат.гимназия в Хасково. Този Радев направо я срина.
19
Да да и моя ред дойде да се исера на метеното жалка доносническа твар ти да коментираш позицията на президента е все едно боклукджия да коментира ядрен физик дъното Пиш и продължавате да дълбаете...
20
тази мумия от къде я изровихте
21
... и миризлив,майна...
22
Радев ли е за срам" или Доносника е без Свян?
23
МАДУРО И МАДУРКОВЦИТЕ СА КАТО НАШИТЕ ФАТМАК И ДЕБИЛИТЕ. КАКА КУРИ НЕ Я БРОИМ, ЗАЩОТО ТЯ Е СЛОЖЕНА ДА ВДИГА ВРЯВА И ПУШИЛКА, ДРУГО НЕ МОЖЕ. С БАБА ЦОЛА СА ТОЛКОВА ТЪПИ, ЧЕ ЧАК СВЕТЯТ, КАТО ЧЕРВЕНИ ФЕНЕРИ ПРЕД ПУБЛИЧЕН ДОМ.
24
ama i tozi koritarov nesto klepal horata predi,a sega bil demokrat,a se kazval albert ama ne razbrach zasto,a kazvat ,tsche bil idiot i mrasnik.
25
Абе, не знам за Гуайдо и Мадуро, ама щом го докарахме дотам, да прибягваме до този откровен вдлъбнат доносник, сайтчето ни не върви на добре. Само си представете: старо долнопробно комуниситическо гюбре, което не може да говори правилен български, да коментира Радев! Шефът явно съвсем е изпушил... Но, моля, не се подвеждайте по патоса ми! В момента той е искрен, но ако се наложи, ще ударя и аз една мистрия на Алберто - като нареди шефът, няма как...
26
Помните ли Пиночет? Сега Чили е една богата и просперираща страна....Но събра комунягите на стадиона ...Това трябваше да направи в преди 30 гадини и ние!!!
27
Kyрвитapов изpигнaаааааа & из.pа се opалнo . , о, май гaд:( НЕЕЕЕЕLP & SОS=сoев сос :O
28
на законно избран президент
29
Русия и Китай казаха не на военна намеса от страна на САЩ във Венецуела, а САЩ чакат безредици, за да се намесят. Мадуро каза, че ще има гражданска война. В Сирия за малко не стана ужас, когато турците свалиха руски самолет, че после им се наложи да станат първи приятели на руснаците и в момента да викат заедно с руснаците за Мадуро. В Сирия нямаше Китай, който за пръв път сега предупреждава, че има интереси във Венецуела, защото там нефта е повече отколкото в залива. Има големи шансове да стане лошо, ако не се пипа внимателно. Предполагам Радев това иска - да се оставят политиците във Венецуела да си говорят и да си решат проблемите, иначе може и световна война да стане, защото най-големите и силните имат интереси там.
30
Google вече плаща 23859-32746 долара на месец за онлайн работа от дома си. Много съм щастлив, защото трябва да печеля много пари у дома и да получа $ 7642 на седмица. всеки може да върши тази работа и да получава повече приходи онлайн в непълно работно време. следвайте този уебсайт....>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
31
antiko,dupe davash samo i samo da si na ekran,inache umirash,no i tvoiata svarshi,mazgata ti se drapnas= .....ha has ha.....
32
Когато трябва да се плюе президента пик включва дори и доносниците на ДС. Целта оправдава средствата. Кои сме ние, че да сме ние, че да се месим във вътрешните работи на суверенна страна?! То не беше Либия, то не беше Ирак, то не беше Сирия! Какво постигнаха САЩ в тези страни?! Война, разрушения, убийства, милиони емигранти!
33
Извадиха и Алберт от скрина да защити позицията на Вожда. Тоя дърт доносник миришешт на чесън, ли ще заема позиция, в качеството на какъв. Повод за национал срам доносите писани от Алберт в едни мракобесни времена. Всички доносници, днес са първи атлантици.
34
ТЕЗИ ОТ БСП И РАДЕВ, ПОНЕЖЕ НИЩО ПОЛЕЗНО НЕ МОГАТ ДА СВЪРШАТ ЗАПОЧВАТ ДА ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИ. ПРИЛИЧАТ МИ НА РЕВНИВИ И НЕГРАМОТНИ РОМИ С УКЛОН КЪМ ТЕЖКА ИМПОТЕНЦИЯ
35
КypиTВAРoff се къпe в кoрито...:::::::::...:( :КypиTВAРoff се къпe в кoрито...:::::::::...:( :-г
36
Голият охлюв изпълзя от пещерата и взе думата.
37
Определено турски поток ще премине в гръцки. Май ще останете на въглища и дърва. Ахахаха европейците ще ви помогнат пак. Дааа
38
ФУРАЖКАТА ИЗПЪЛНЯВА ЕДИНСТВЕНО ЗАПОВЕДИТЕ НА КРЕМЪЛ.ТОЙ ОТКРИТО ИГРАЕ ПРОТИВ ЕС И НАТО. ЗАСТРАШАВА ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ.ИСКА ДИКТАТУРА.
39
v trudovite mu se izredi zjalata rota,no toi go iskasche.
40
Че ще има война там е вече определено ясно. Добрата новина е, че ще е далеч от нас. Че ще загинат стотина хиляди души е още по-ясно. Че Мадуро ще води партизанска война е безспорно. Че американците ще ядат казъка е традиционно ясно, но този път и на Тръмп ще му стане по-ясно, защото пръв той ще гризне казъка. Лошата новина е, че и Европейският съюз ще трябва да прати малко аскер, малко кльопачка и малко кинти. И от къде ще ги вземе? От баламурниците кат нашите "балкани", та и "контингент" ще пратим там и ще стане втори Авганистан. И за какво? От там ни петрол ни газ може да има за нас. Какво остава тогава? Ами да се хванем за ку-ро на Мадуро и да го опънем у га--зо на такива вмирисани политически мастии, като Коритаров и шайка.
41
Да активираш доносник срещу един чист човек, а пък и трибуна да му дадеш, е стратегическа грешка. ЕС е една американска приумица, целяща да държи под контрол всички европейски държави. Само че доста тъпанари от тоя форум им е трудно да го с хванат, заради природната си обремененост.
42
Съгасно изказването на Агент Албер,то и Италия е срам за Евросъюза,защото е блокирала общата Позиция,но когато си Слуга,правиш това което ти кажат
43
Кибиците на ПИК, и особено дебилите от тежката категория като Минчев и разните му други "минджи" нека да отговорят на въпроса: "като е толкова непочтен и отдаден на Москва и омразен и подкупен и всичко друго негативно по речника на същите дебили, защо президентът Радев има най-висок рейтшинг и единствен между политиците ни позитивен баланс"? Всякакви други приказки извън отговора на този въпрос са "приказване на хавая".
44
Годината е 1988. В Мюнхен в радио Свободна Европа работи усърдно политическия емигрант, маскиран като журналист, резидента на ДС агент Алберт.Работи усърдно а информацията се предава по каналите на КГБ и ДС и достига директно в Москва.Основно донася за дългогодишните емигранти от България живеещи в ГФР. На близо във Франкфурт е съветския резидент на КГБ Путин.И двамата работят за интересите на Москва, единия в ущърб на родината си а другия в неин интерес. Годината е 2019 и агент Алберт работи в нискорейтингова кабеларка в България.Работи усърдно и донася на началниците си от ЦРУ кой говори против политиката и интересите на САЩ .На близо в посолството е шефа му Майкъл Рубин.И двамата работят за интереса на САЩ, единия пак против родината си а другия за интереса на великата си страна.
45
така си режисират новините и предаванията, че заблудиха хората, че младият политик във Венецуела е някакъв случайник от улицата. А той е председател на парламента. И Конституцията им предвижда той да бъде "временен президент" до избора на нов. Проавомощията му са разписани в Конституцията, не му е оставено място за самодейност и всъщност, единственото което има право да направи е да проведе избори за редовен президент. Прегледах речите му той друго, освен избори, и не иска и предвижда да прави. Мадуркто да се яви пак, какво му пречи. Защо в България всеки може да иска предсрочни избори, а във Венецуела да не може??
46
Знаам, аз същo гo люшkax няколко пъти:{ и се пpoтъpках:{:( :Знаам, аз същo гo люшkax няколко пъти:{ и се пpoтъpках:{:( :{}
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
Да, гeй съм. И?
49
prochetoh komentar na nekuf bg razbirach zashto samo nekvi psevdo bg agenti ot minaloto pluiat prezidenta zashtoto agen goce i sledvashtia agen rosica sa okrali vsichko a agent buda ima kvo oshte da krade i kradcite se pazat
50
Аз клепоухия кретен, не съм виновен, че изпълнявам указанията на Импексовата барсала и Решетката от Москва.
51
Мръсен неизкъпан доносник!
52
Пуснете и агент Николай да се изака по темата
53
Това недоразумение президентчето що не си ходи на село. Имам чувството че ако Б.Б.пръдне, Радеффф ще се насере само да не остане по назад. Такъв тъпанар , прави България за смях по света. Само като му види човек физиономията му става ясно колко малко има в плешивата му крътуна
54
Криза, голяма криза тресе сайтчето-кенефче, един по един се изсулват мераклиите да си цапат ръцете с тях и щат не щат,""милите и обичани умничета" за да не изпуснат дажбите подхвърлен суджук, с готовност и радост се конущисват с такива"порядъчни,скромни и заслужили уважението"на хората емпляри, като това нагло агентче"Алберт",смачкало съдбите на доста невинни хора!
55
смърт на комунизма
56
https://btvnovinite.bg/predavania/lice-v-lice/zhurnalistat-kadrinka-kadrinova-za-krizata-vav-venecuela-i-vazmozhnite-reshenija.html
57
Алберт, хайде без циркове!
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
Георги Коритаров може да е бил всякакъв по времето на комунистическите кръволоци, но днес той е един достоен български гражданин на Европа, а това че говори истината за сричащия "отличник" Радев го прави и достоен публицист и патриот. Иначе простите селски комунисти от форума, сипещи обиди и ругатни срещу Коритаров , ще станат още по-прости с напредването на България по нейния евро-атлантическия път на развитие. Българин
60
чудя се: Италия, Гърция, Румъния и други не са в ЕС????
61
УВАЖАЕМИ И НЕ ДО ТАМ УВАЖАЕМИ СПОРЕЩИ. ПРЕЗИТЕНТА РАДЕВ ПРЕДИ КАЗА: ЩОМ НАД КРИМ СЕ ВЕЕ РУСКОТО ЗНАМЕ ЗНАЧИ КРИМ Е РУСКИ. С ЛЕКА РЪКА ТОЙ ПОТКРЕПИ ЕДНА ДЪРЖАВА КОЯТО АНЕКСИРА ТЕРИТОРИЯ НА СУВЕРЕННА СТРАНА. ТА ВСИЧКИТЕ ХВАЛБИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ОЛЕКВАТ МНОГО.
62
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
63
Радев е руски лакей.Нищо не правещ пРезидент Няма нищо положително в неговата дейност . Той е рупор на БКП БСП и на Решетников Правителството на България взе правилната позиция Мадуро екомпроментирана личност Руснаците са го подкрепили с 16 милиарда долара и след като това не помага за хипер инфлацията те ще си търсят парите а народа гладува и естествено е че президентът е виновен за мизерията във Венецуела.Помните ли инфлацията при Жан Виденов е какво се случи АУТ от властта.
64
Критаров е като часовник с кукувица-отгоре кукувица, отдолу махало.
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
КУРитаров с какви очи говориш след като всички знаем за тъмното ти минало.Всички знаем,че в момента си нищо повече от една подлога.
67
Една от задачите ми като доносник на комунистите беше,да разпространявам невярна информация и слухове.Това е най-мощното оръжие за заблуда на масите.В антибългарската телевизийка "Европа"се родих отново.
68
Радев трябва да бъде предложен за ИМПИЙЧМЪНТ!
69
Днешните комунисти от бсп, най много плюят по създадената от тяхната партия, Д.С. и нейните агенти!? Др. много от тия агенти са станали такива, след натиск заплахи и насилие над тях и техните семейства. Затова днес немогат да ви търпят и работят срещу вас.А има и такива които са набедени от вас.
70
Аз съм 22 и целта ми е да отслабна с 20кг. От началото не можех да повярвам, че това е възможно, но експериментирах. Вземах различни средства, препарати на премахване на мазнините и т.н. След някои препарати имах пъпки по лицето. После прочетох една статия за Chocolate Slim, тогава аз бях 107 кг. След 3 месеца теглото ми естана87кг. Имам опит и препоръчвам на всичките си приятели и приятелки и семействата им. Казвам ви, този шоколад е просто голямо чудо!http://bit.ly/2ChN29F
71
Коритаров да говори за срам, е като Чикатило или Джак изкормвача да пропагандират човеколюбие и хуманизъм.
72
Другари Венецуелски ''социалисти'' как може да пуснете такъв коментар като прост №7 ''можеш да пръднеш на КУРА на Радев'' да не би и друго НЕЧИФТОКОПИТНО Рошково изчадие да се разкарва из кабината на волвото.....а нас простолюдието ни дялкате като руснак зазка....Как може да допуснете това УВЛЕКАТЕЛНО четиво та това са чете и от деца които бичат пред компа защото няма ДРУГАДЕ КЪДЕ....????
73
Ами Умен Пешо непосредствено след 09.09.1944г.във тази обрулена държава без архив и златни запаси имаше много Чекатиловци и Изкормвачи като Лев Главинчев които продаде(синът му де) на Доган заграбения имот или дарение от Чавдарци за изкормените другари със партийни билети -Трайчо Костов и още много но няма място къде да ги напиша тези имена А пък и никой не си спомня за тях.Та благодарение на тези Стахановски ударници за няколко дни УНИЩОЖИХА–ИЗКОРМИХА 10.000 българи и след още някоя година на ''спокоен живот'' се споминаха още 20,000 българи, та Пешко червенопешков можеш сам да сметнеш И ДА СЕ УВЕРИШ КОЛКО ЧЕКАТИЛОВЦИ И ДЖАКЧЕТА е имало във държавата......И като се УБЕДИШ във истината тогава ПИШИ.......та така Е ДРГАРЮ-ТОВАРИЩ във която празна балалайка още ехти залпа на Аврора...........?????????????
74
Бой последен е този....Всички под знамето червено.Толкова ли сте много или един пише от името на 50.Ша разорите Курнела...БТВ К.Къдринова - това което се пише за Венецуела не е вярно.1.Кадрите с празните магазини не са от Венецуела ,а от САЩ след урагана.2.Това не са емигранти ,а колумбийци които се връщат по родните си места след като преди това са отишли във Вен--ла.3.Няма глад-всички работещи получават големи пакети с храна.4.Правителството е раздало на населението близо 2 милиона жилища и то обзаведени.5.Бях наблюдател на изборите-те бяха спокойни и честни.6.За ситуацията в страната са виновни САЩ и ЕС,заради санкциите които са наложили. Ха сега де на кого да вярваме.
75
Това е пик!
76
това е он-лайн парцал.
77
do -7 a ti na moia
78
отговор на коментар
До пост № 7 Какво го превъзнасяш тоя нещастник бе тъпако ? Имал 1400 летателни часа.Пилотите на гражданската авиация имат по 5000 и никой от тях не се прави на герой.
79
отговор на коментар
Свърши се с рейтинга на фатмака.Хората вече го разбраха що за човек е .
80
Щом това го казва самия агент-доносник Алберт , значи НЕ може да не му вярваме.
81
ГЕРБ И БСП ИСКАТ ЗАЕДНО ДА СЪЗДАДАТ Т.Н. ДОБРОВОЛНИ ОТРЯДИ/БАНДИ/ УЖ ДА НИ ПАЗЯТ ОТ КРАДЦИ......НАПРОТИВ ТЕ ЩЕ ГИ СЪЗДАДАТ ЗА ДА ПАЗЯТ КРАДЦИТЕ ОТ НАС.....ТОВА Е ИСТИНАТА.....ПИШЕТЕ ИМА ЛИ КОМУНИСТ ОСЪДЕН И ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА А?
82
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
83
Много прост народ в България!Очевидно е ,че Радев се скри ,като мишка за случката в Румъния .Турция явно ни се меси в държавата,Борисов защити нашите интереси и не се огъна пред Ердоган!Само за това ,целия народ трябва да го подкрепи!От другата страна Нинова,крадла,Йончева с обвинение от прокурорите,Радев -пионка и безгласна буква,Гешефтар.Какво искате?Другата седмица да навлязат хиляди чалмалии?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 18934
архив

Блондинка току що е родила близнаци. Седи на леглото и плаче. Идва сестрата:
- Защо плачеш, мила?
- Какво да кажа на съпруга си? От кого е второто дете?

няма нови новини
Днес: 293
hot
най-четени новини в момента
сега
2751
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: И Патриотите застават зад Цацаров - обединили се около няколко точки за КПКОНПИ (ОБНОВЕНА)
x
САМО ЗА ЖЕНИ: Този бар в Дубай дава безплатно питие на всяка закръглена дама
x