Георги Марков в ПИК и "РЕТРО": Будапеща трябва да е столица на ЕС след евро изборите през 2024 г. (СНИМКИ)

Акценти

Георги Марков в ПИК и "РЕТРО": Будапеща трябва да е столица на ЕС след евро изборите през 2024 г. (СНИМКИ)

63556
на 07.07.2023
Георги Марков в ПИК и РЕТРО: Будапеща трябва да е столица на ЕС след евро изборите през 2024 г. (СНИМКИ)
Автор:   Георги Марков

Последвайте ни в Google News Showcase

Уважаеми читатели на ПИК, свободните избори в България навършиха Христова възраст. През юни 1990 г. над 92% от българските граждани гласуваха за Велико народно събрание. Изборите бяха предшествани от 500 000-но Великденско бдение и грандиозен митинг на СДС на Орлов мост.

препоръчано

Искахме да станем Швейцария на Балканите, но след 33 години станахме колония на Сорос. Не си поплюва и синът му Александър. Постигна първия си успех тези дни в Щатите. Във Вирджиния на прокурорските избори успя да спечели трима прокурори прогресисти с 350 000 долара спонсорство на калпак в кампанията според Fox News.

В зората на демокрацията вдигнахме очи, естествено, на Запад и се възхищавахме на Рейгън, Тачър, Кол, Митеран, Гонзалес. Днес този Запад не е онзи Запад. На мода са прокси войни, износ на цветни революции, незаконна миграция, джендър идеология, третият пол… И свирепа цензура. Думата християнство е забравена.

След по-малко от година ще има евроизбори. Като човек, който счита, че членството ни в ЕС няма алтернатива, редовно гласувам. Но за да стане този ЕС онзи ЕС, чрез агенция ПИК правя предложение Брюксел вече да не е столица на съюза. Аман от бла, бла и нищоговорене. Брюксел направи ЕС 51-ви щат на Америка на Байдън без право на глас.
Дошло е време обхаванатият от ислямизацията, престъпност и третия пол Запад да отстъпи столицата на Централна Европа на Будапеща. Ето поне 10 аргумента:

1. Будапеща е столицата, която най-много защитава християнските ценности. Химнът ѝ започва с: БОЖЕ, БЛАГОСЛОВИ УНГАРЦИТЕ.

2. В Унгария е забранена джендър идеологията в училищата, а в основния закон изрично пише, че мама е жена, а татко мъж!

3. Унгария решително се противопостави на незаконната миграция и още през 2015 г. изгради стена на границата. Тя не стана ВРЕМЕУБЕЖИЩЕ на тероризъм.

4. В Унгария има ред, държавата е осигурила здравето и живота на гражданите. Тук не режат глави на полицаи, учители и свещеници от миграцията на ножа, нито ислямисти изнасилват и убиват малолетни като в Западна Европа.

5. В Будапеща е невъзможно градът да бъде опожарен от мароканци след мач като в Брюксел. Нито мигранти да хвърлят гранати и водят гражданска война с полицаи, както тези дни във Франция. А какво да кажем за Париж, който буквално гори. Мулти-култи безнадеждно се провали. Това ли са евроатлантическите ценности?!

6. Будапеща е столица на мира и не следва политиката на Байдън и Сорос на прокси войната в Украйна, довела до 350 000 убити украинци. Тук се знаят думите на Де Гол, че американците не са европейци.

7. Унгария единствена въстана всенародно срещу съветските танкове и комунизма на 23 октомври 1956 г., но бе предадена от Запада, който се занимаваше със Суецкия канал.

8. Унгария събори първата тухла от Берлинската стена на 11 септември 1989 г., прерязвайки телената ограда с Австрия. Нещо признато изрично от Великия обединител на Германия Хелмут Кол в речта му на 3 октомври 1990 г.

9. Унгария е с най-красивия парламент в света, символ на демокрацията, и с първото електрическо метро в Европа – 1896 г.

10. Унгария има лидер, какъвто на Запад няма. Той има куража на 16 юни 1989 г. да призове съветските войски да напуснат страната. А те бяха там и бяха 300 000. След съветските танкове изгони и Сорос. Той има съпруга жена, 5 деца, 5 ВНУКА И 5 мандата като премиер на Унгария, последните 4 след победи с 2/3 и 35 години в политиката – от 1988 г. Бил е зам-председател на Либералния интернационал като млад, а после на ЕНП. По негово време ЕНП имаше 16 премиери, а сега се броят на пръстите на едната ръка. На митингите му идваха на крака величия като Кол, Ширак, Жискар д'Естен.

Стискам палци на Евро 2024 на събралите се около Орбан млади западни политици като Жордан Бардела и Марион Марешал във Франция, Сантяго Абаскал в Испания, Андре Вентура в Португалия, Херберт Кикл в Австрия, на опитни консерватори като Салвини в Италия, Качински в Полша и Вилдерс в Нидерландия и Янша в Словения. Браво на „Алтернатива за Германия“, вече втора в Германия с 20%, на „Шведски демократи“, на партия „Финландците“ и белгийските „Фламандци“. За да спре войната, ислямизацията на Европа и лудостта Трети пол.

Парламентът вечер. Строен е само от унгарски архитекти и майстори и само от унгарски камък.

Сладкарница „Ню Йорк“ в Будапеща е най-красивата в света според CNN, класацията е на туристи

Банята „Сечени“ е в топ 10 на света

Прочутите Рибарски кули

Първото електрическо метро в Европа от 1896 г. работи и до днес

Младият Орбан с Хелмут Кол

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК