Георги Марков гневен пред ПИК: Партизаните от ППДБ доведоха България до партийна, политическа и институционална кома - станахме колония на Сорос и Магнитски с по-висока от комунистическата цензура и възходяща контрабанда

Акценти

Георги Марков гневен пред ПИК: Партизаните от ППДБ доведоха България до партийна, политическа и институционална кома - станахме колония на Сорос и Магнитски с по-висока от комунистическата цензура и възходяща контрабанда

118697
на 01.06.2024
Георги Марков гневен пред ПИК: Партизаните от ППДБ доведоха България до партийна, политическа и институционална кома - станахме колония на Сорос и Магнитски с по-висока от комунистическата цензура и възходяща контрабанда
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тъжен ден за Американската демокрация беше четвъртък. Според Грег Джарет във Fox News не загуби Тръмп, а почитаната някога правна система. Никаква отмяна на присъдата по политически причини на Тръмп не може да изтрие петното.

препоръчано

По нашенското БНТ съобщили, че синът на Тръмп нарекъл решението на съда позор и казал....някакви други глупости. Очевидно телевизията е много зле. Иначе бе редно да каже какво мисли за политическия процес срещу Тръмп неговият опонент от славен род демократи проф.Робърт Кенеди-младши. А той рече: Президентските избори трябва да се решават от избирателите с бюлетините, а не с политически процеси в съда. Това се опита да направи Байдън през прокурора на Сорос в Манхатън Алвин Браг и неговия спонсор съдия Хуан Мърчан. Според Кенеди присъдата ще има обратен ефект и ще увеличи шанса за победа на Тръмп. Дето вика сенатор Марко Рубио, Тръмп бе избран за президент.

Не е излишно и мнението на най-богатия човек в Света Илон Мъск: Нанесена бе голяма вреда на вярата на обществото в американската правна система. Ако бивш президент може да бъде осъден за престъпление по такъв тривиален въпрос от съда, мотивиран по политически причини, а не по справедливост, то тогава всеки е изложен на опасност от подобна съдба.

Мъск покани за участие Тръмп в Х/Туитър/. Миналото бе гледано от 260 милиона по цял свят.

Европа онемя и си глътна езика... Мълчат всички държавни ръководители. Мълчи и Урсула, Вебер, Фридрих Мерц от ЕНП. Десничарите - също.

Един бивш депутат, избран от провинцията, а след това останал в София, на име Андреев, изтърси уникална глупост, наричайки Орбан путинист. Вижте му ъкъла на този човечец. Той не знае, че Орбан е тръмпист! Затова премиерът на Унгария пусна пост в Х: "Борете се, господин президент. Вие бяхте уважаван президент и използвайте уважението за мира по света." Само след часове грандиозно шествие за мир в Будапеща, което ПИК ще предаде, ще завърши с реч на Орбан на остров Маргит.

Този Андреев очевидно не знае, че на 8 март в дома си във Флорида след вечерята Тръмп направи пред отбрана публика концерт за Виктор Орбан, а от сцената го нарече "Умен,смел и Брилянтен".

Откъде този Андреев да знае, че Орбан беше Тръмп преди Тръмп да бъде Тръмп, като думите на Стив Банън не са казани по Сорос ТВ - Нова и БТВ.

Толкова е неук този пискун, че се кара на кмета Терзиев, че бил в Будапеща при кмета на Орбан!? А кметът на унгарската столица Гергей Карачони е от опозицията на Ференц Дюрчани и Клара Добрев.

В разнебитена България сме пред избори до дупка, които още през 2020 г. предрекох и познах. Седмица преди вота ДСБ имало юбилей. 20 години ДСБ - панахида на СДС.

Тия от ДСБ майката разплакаха на СДС. Разцепиха го и от митинга на Орлов мост, останаха само Орлите. Още преди да напуснат СДС викаха за Стоянов: "Петьо не е нашият президент". И получиха техния - Първанов.

Тия от ДСБ гласуваха с БСП вот на недоверие на Бойко от ЕНП. Това са те.

Познавам много добре Костов. Бяхме колеги във ВНС и в 36-то НС след първата победа на СДС и 39-то НС, в чиято най първа редица бях на 13 oктомври 1991 г. Уважавам го като премиер, защото правителството му в първия си състав изправи провалената от социалистите България на крака.

Ама е излязъл от форма. България била във възход!? Боже...Какво е да приемаш желаното за реално в тези пусти три години.

България е в партийна, политическа и институционална кома. До това я доведоха партизаните на Сорос от ППДБ. Ами през тази правна Нула Христо Иванов те суспендираха Конституцията и Тълкувателно решение на КС. Обикновено и ниско легитимно НС подмени ВНС, избрано при 92% активност. Изрязаха правомощията на пряко избран президент, закриха ВСС все неща от компетентност на ВНС. Оставиха ни без Главен прокурор. Набутаха ни за премиер Химика да каже, че българската икономика не го интересува, а стачниците ни са терористи. Искаше да катурне 3 март като национален празник. Ако Главчев хвърли кърпата, никой не може да каже кой ще е премиер на България.

Без да е чел чл. 6 и 8 от Санстефанския договор, Кирчо искаше да предаде 3 март и предаде общата ни История с Македония за една несъстояла се авиолиния. Сега ни викат комшиите, че сме въшки, татари и фашисти.

Разградихме държавата - мигранти се трепят по пътищата, малолетни се задушиха, убиха полицай. Станахме колония на Сорос и Магнитски и хората спряха да гласуват, защото разбраха,че нищо не зависи от тях. Цензурата по телевизиите бие комунистическата от Перестройката. Егати възхода...Възход на Контрабанда, теглене на заеми. България харчи повече отколкото произвежда..

Костов е отличен икономист, затова и БСП гласува за него да оглави икономическата комисия във ВНС през 1990 г. Казва, че последните три години имаме голям растеж... Викам им на унгарците: "Абе, Орбан ви е качил при ангелчетата. Щом България има растеж, Унгария е в небесата." Ами ние имаме износ за 2023 г. точно 47 милиарда евро, а маджарите - 150 милиарда. Произвеждат Мерцедес, БМВ, Ауди, Сузуки, Сименс, Самсунг, Бош, стават трети в света по производство на елбатерии след Китайската инвестиция от 7 милиарда евро в Дебрецен. Да не говорим за китайските елавтомобили в Сегед дето им завиждат чехи и германци.

Какъв е този възход като нищо не се строи, а само руши. Добре, че е Бойко доста да построи. Кирчовците управляват години наред районите на София, а чешмичка няма. Боклучарник стана.

Бай Радан дето вика на Бойко "Бай Х**", явно така е говорил при Меркел, вика че ще се бори с мафията. Това ДСБ с основателя на партията като премиер награди Сорос с орден Стара планина.

Истината е, че само Бойко е подготвен да е премиер от предложеното на политическия пазар. Това е положението. Другото е Ала Бала.

На 10 юни Европа ще се събуди друга. Десницата ще е с над 200 евродепутата. България също ще е друга - с два парламента и 480 депутата. Е, това е вече Възход.

P.S. Байдън 10 секунди се хили победоносно на въпрос дали Тръмп е политически преследван и го посъветва да обжалва. Fox News викат- Леле,какво зло....

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК