Георги Марков ексклузивно пред ПИК: Румен Радев избяга от Европейския съвет в Порто и остави България без представител на живо – добре, че Бойко спаси положението

Час Пик ГЛАВНА

Георги Марков ексклузивно пред ПИК: Румен Радев избяга от Европейския съвет в Порто и остави България без представител на живо – добре, че Бойко спаси положението

154161
на 07.05.2021
Георги Марков ексклузивно пред ПИК: Румен Радев избяга от Европейския съвет в Порто и остави България без представител на живо – добре, че Бойко спаси положението
Автор:   Георги Марков

На 7 и 8 май 2021 г. е отдавна известно, че има среща на Европейския съвет, посветена на изключително важните въпроси ,свързани с коронавирус кризата, социалните последици от нея и икономическото възстановяване на Европа. Има работна вечеря тази вечер, посветена изключително на социалните въпроси, засягащи абсолютно всички европейски граждани. Още снощи за срещата пристигнаха почти всички европейски лидери. Дори Виктор Орбан беше заедно със съпругата си. Утре е и срещата на върха ЕС-Индия.

препоръчано

Защо Румен Радев, който много добре знаеше, че на 5 май Корнелия Нинова ще му върне празна папка и този най-ужасен в българската история парламент не можеше да създаде правителство, не разпусна НС, не насрочи изборите за 4 юли и най-важното НЕ НАЗНАЧИ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСВО? Отговорът е много прост – някой служебен премиер тип „Бойко Рашков“ трябваше неизбежно да пътува за Португалия на 7 и 8 май И ЕСТЕСТВЕНО ДА ГЛЕДА КАТО ТЕЛЕ В ЖЕЛЕЗНИЦА.

От септември анархокомунистът Румен Радев млати с юмрук наляво и надясно и още тогава заяви, че е готов със служебно правителство. Ами като е готов, защо не го назначи?! А злепостави България и ни остави без представител на заседанието на Европейския съвет.

Хайде да речем, не  е бил готов със служебно правителство и служебен премиер. Ами иди ти в Порто бе, Радев. Иди ти в Порто, бе! Няма да те изгонят. Министър-председател на братска Португалия е другарят Коща. Ами той е един от малкото останали социалисти, управляващи в Европа и най-близкият приятел на Сергей Станишев.Току-що видях, че Сергей е изпаднал във възторг от форума, хвалейки социалистическите  премиери на Португалия и Швеция. Кацни в Порто, пий едно шери и разкажи, че в България е налице парламентарна и правителствена криза и ти като държавен глава, който по българската Конституция имаш правомощия и в областта на външната политика, искаш да присъстваш. Никой нямаше да те изгони. Или може би няма какво да кажеш за коронакризата , тъй като ти в България нито един път не свика Националния съвет по сигурността?! Не отиде дори в една болница да видиш каква е хавата! Като главнокомандващ ти дезертира от биологичната война - коронавирус!

Бойко Борисов наистина е все още действащ премиер и то вече с над 3600 дни начело на България! Но не беше редно да отива като е в оставка и да участва във взимането на европейски решения за месеци и години напред. ЧЕСТ МУ ПРАВИ НА БОЙКО, ЧЕ ВСЕ ПАК СЕ ВКЛЮЧИ ОНЛАЙН НА СРЕЩАТА, ЗА ДА СЕ ЧУЕ ГЛАСА НА БЪЛГАРИЯ!

Това ни чака, уважаеми сънародници – анархокомунисти, неолибералите на Сорос от партията ДеБъ, БСП-то с двете национални катастрофи, БСП -2 на ветеранките Мая и Таня и шоуто на Слави, чийто лидер не е и за показване в Европа.

Всичко е ясно, превратът е налице. Отнеха ни свещената книжна бюлетина , с която гласувахме срещу комунизма 90 и 91 година. Отказахме се да участваме и в заседанията на Европейския съвет. Ще проведем на 11 юли опорочени избори, за да продължи президентското управление на анархокомуниста Румен Радев.

България е вече в политическа и институционална криза. Машинното гласуване ще ни направи за смях в Европа и ще наруши свещената тайна на вота – член 10 от Конституцията! Анархокомунистите и ДеБъ-то на Сорос хвърлят България и в икономическа , и хуманитарна криза. По безпрецедентен начин  бяха закрити съдилища, за да бъдат спасени от присъди спонсорите на новия Отечествен фронт. ЗА ТРИ СЕДМИЦИ ПАРЛАМЕНТАРИЗМЪТ В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ОПРОСТАЧЕН И ОСЕЛЯЧЕН! А РЕВИЗОРО МАЯ НАПРАВИ ОТ ПАРЛАМЕНТА КОСТИНБРОД 2 С НЯКАКЪВ СЕЛЯНИН. ТАКОВА ЧУДО НЕ Е БИЛО НИТО ПРИ КОМУНИЗМА, НИТО ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА! Чакат ни избори до дупка.

Надявам се г-н Борисов да тръгне из страната и да поведе герберите към 10-а поредна парламентарна победа!

P.S: Един соросоид в Дойче Веле написа, че 45-ият парламент показал, че България е готова да управлява без ГЕРБ и Борисов. Виж му соросоидният акъл. Ами, този парламент показа точно обратното. 165 депутата на ОФ-то анти-ГЕРБ не можаха да излъчат кандидат за премиер. С конституционно мнозинство не могат да управляват, защото ги е страх. И са прави – не стават за нищо. Дори не знаят, че не 27, а 60 депутата могат да внасят промени в Конституцията. Парламентът си отиде, спете спокойно деца!

Коментара записа Илиян Радков

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 164
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това