Георги Марков ексклузивно пред ПИК: Урсула изгоря - времето й изтече. Свободата наближава

Акценти

Георги Марков ексклузивно пред ПИК: Урсула изгоря - времето й изтече. Свободата наближава

322688
на 18.06.2024
Георги Марков ексклузивно пред ПИК: Урсула изгоря - времето й изтече. Свободата наближава
Автор:   Георги Марков

Последвайте ни в Google News Showcase

Вчера имаше неформален Европейски съвет. Урсула изгоря, времето й изтече.

препоръчано

Френският президент Макрон даде ясно да се разбере, че за избор на шеф на ЕК трябва да се изчакат националните избори във Франция през юни.

Резултатът ще бъде впечатляващ - убедителна победа на Льо Пен и Жордан Бардела с двуцифрен резултат над Макрон. Френският народ ще отхвърли ерата "Урсула". Срещу нея са не само Земур, но и републиканците от ЕНП.

Снощи имаше и сърдечна среща между Джорджия Мелони и Виктор Орбан за обединение на Европейската десница. Виктор каза, че има съюз на ЕНП и ПЕС за постове в ЕС, срещу който десницата ще се бори.

Рюте и той се бе изкумил в Брюксел като служебен премиер, но дните са му преброени. В Холандия Партията на свободата влиза мощно за първи път като победител. Герт Вилдерс дори намери красиво вице - казва се Агема.

На среща на Моравецки и Орбан с победителя на изборите в Словения Янез Янша се очертава вливането му в Десницата, както ще се случи и с победителя в Чехия - Бабиш, който ще напусне АЛДЕ.

ЕНП е с много евродепутати - вътре има социалдемократи, бай Радан, дори и соросоиди от Унгария ... Ама малко премиери... Само на Балканите... На Запад вече няма, отива си и Нехамер на изборите през септември в Австрия.

За десерт чудесна Новина и то от Си Ен Ен - великият президент Доналд Тръмп води убедително над Байдън и сред чернокожите. Той се задава - Свободата наближава.

Георги Марков, специално за ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК