Георги Марков ЕКСПРЕСНО ПРЕД ПИК: Робърт де Ниро нарече Тръмп "идиот", Хилари го сравни с Хитлер, на два пъти се опитаха да го убият, а "от отчаяние" той отива на мач пред 100 хиляди души (ВИДЕО)

Епицентър

Георги Марков ЕКСПРЕСНО ПРЕД ПИК: Робърт де Ниро нарече Тръмп "идиот", Хилари го сравни с Хитлер, на два пъти се опитаха да го убият, а "от отчаяние" той отива на мач пред 100 хиляди души (ВИДЕО)

119955
преди 4 часа
Георги Марков ЕКСПРЕСНО ПРЕД ПИК: Робърт де Ниро нарече Тръмп идиот, Хилари го сравни с Хитлер, на два пъти се опитаха да го убият, а от отчаяние той отива на мач пред 100 хиляди души (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Хилъри Клинтън каза: "Тръмп е опасен за Америка и света!"

препоръчано

Робърт де Ниро каза: "Тръмп е ИДИОТ!" Преди време го НАРЕЧЕ "КУЧЕ И ПРАСЕ!".
Харис каза: "Тръмп е осъден престъпник!".

Нищо чудно, че два пъти се опитаха да го убият! Хилъри го сравняваше с Хитлер. Нищо, че не направи война, докато бе Президент.

Хората обаче препълват зали и садиони, за да видят и чуят Тръмп на живо.

Тежки времена за Тръмп! Холивудските звезди Мерил Стрийп, Джулия Робъртс и Дженифър Лопес подкрепиха Харис - считат го за много опасен, ако стане президент.

"От отчаяние" Тръмп отива на 28 септември на мача Алабама - Джорджия пред 100 000 зрители на стадион "Bryant - Denny".

Какво каза за американския посланик в Будапеща външният министър Сиярто: "Посланик Песнан е опозиционен активист, една от водещите фигури на опозицията и изявленията му трябва да се разглеждат в този контекст".

Тръмп ще смени този посланик, времето му в Унгария изтича...

Георги Марков

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК