Георги Марков ЕКСПРЕСНО ПРЕД ПИК с 10 ИСТИНИ, които телевизиите на Сорос крият за кампанията Тръмп: Грандиозен митинг на мястото, на което опитаха да го убият (ВИДЕО)

Епицентър

Георги Марков ЕКСПРЕСНО ПРЕД ПИК с 10 ИСТИНИ, които телевизиите на Сорос крият за кампанията Тръмп: Грандиозен митинг на мястото, на което опитаха да го убият (ВИДЕО)

115657
преди 4 часа
Георги Марков ЕКСПРЕСНО ПРЕД ПИК с 10 ИСТИНИ, които телевизиите на Сорос крият за кампанията Тръмп: Грандиозен митинг на мястото, на което опитаха да го убият (ВИДЕО)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Уважаеми читатели на ПИК, Сорос ТВ - Нова и БТВ, крият от вас кампанията на президента Доналд Тръмп. Затова, на вашето внимание, ще представя някои истини за вълната Тръмп, която залива САЩ. 

препоръчано

1. Снощи Тръмп се завърна триумфално на мястото, където беше ранен при опита за убийство на 13 юли в Бътлър, Пенсилвания.

2. Тръмп събра огромна тълпа, която щом го видя зарева "Борба, борба, борба". Това са думи на окървавения Тръмп, който не се уплаши, а се вдигна и с юмрук ги отправи към своите почитатели.

3. Той призова морето от народ за едноминутно мълчание в 18:11 часа, когато при стрелбата срещу него, загина бащата на две деца Кори Комператоре.

Преди това трогателно той прегърна съпругата и дъщерите на Кори, които се вкопчиха в него. Оперна певица изпя "Аве Мария" по време на отдадената почит.

4. На трибуната се качи и най-богатият човек в света Илон Мъск с шапка MAGA и призова за борба и публично, отново, подкрепи Тръмп.

Според Мъск, истински тест е как един човек се държи след стрелба и опит за покушение, признавайки смелостта на Тръмп, след като беше ранен. Имаме президент, който не може да се качи по стълбите, но и друг, който се изправи и размаха юмрук, след като беше прострелян.

Мъск предупреди, че ако демократите спечелят, това ще са последните избори, защото те вече отнемат основното оръжие на гражданите - Свободата на Словото.

5. Местният художник Бил Секунда издигна на мястото на покушението величествена в пълен ръст статуя на Тръмп от гвоздеи, символизираща неговия твърд характер при опита за убийство.

6. Джей Ди Ванс също беше на трибуната и осъди поведението на Байдън и Харис по време на опустошителния ураган “Хелена“ довел и до човешки жертви. Той се възмути и от следното - Байдън е на плаж, а Харис след елитни богаташи събира средства, докато хората загиват от стихията и остават без домове.

7. Тръмп приветства и разпозна двамата тежко ранени при опита да го убият - Дейвид Дъч и Джим Копенхавър. На митинга говори и местната медицинска сестра, оказала първа помощ на президента след раняването му.

8. Дори либералката The Hill призна, че макар огромният размер на тълпата, дошла на митинга на Тръмп, да не в индикатор за гласуването на урните, ентусиазмът е бил толкова мощен и видим, че ще даде тласък на кампанията в щата, който може да реши изборите.

“Спечелим ли Пенсилвания, печелим всичко“, каза от трибуната Тръмп. И мисля,че той вече спечели Пенсилвания.

Когато Тръмп се качи на трибуната с думите: “Аз се завръщам след трагедията“, последва такъв възторжен рев от над 60 000 души, че Александър Сорос се е изпотил.

Хората на митинга масово считат, че Господ с милиметър е спасил живота на Тръмп, за да направи Америка отново велика.

9. Тръмпистите в Европа не бездействат. Днес завършва конгреса на Лигата на Салвини в Понтида, Ломбардия. След като вчера говори Вилдерс, заключителната реч на живо ще е на Виктор Орбан - единственият политик от Европа, който Тръмп прие два пъти тази година в дома си и го нарече най-умния, смел и брилянтен политик в света.

Няма съмнение, че Тръмп е обърнал гръб на Урсула, Вебер, Туск, Шолц и Макрон и ще работи с Патриоти за Европа - Льо Пен, Орбан, Кикл, Вилдерс, Бабиш, Абаскал и компания.

10. И накрая, за да почувствате и вие атмосферата от митинга на Тръмп в Пенсилвания, гледайте видеото.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК